Sådan downloades gratis film til en pc

Med udviklingen af ​​Internettet er det blevet muligt at downloade film online direkte til din pc. Du skal dog være forsigtig, når du søger efter dine film, så du ikke ved et uheld downloader ophavsretligt beskyttet materiale. Selvom de fleste filmwebsteder kræver, at du betaler et mindre gebyr, er der stadig mange omkring, der tilbyder gratis filmdownloads.

Start din webbrowser for at åbne en ny side.

Naviger til et websted, der tilbyder gratis film at downloade (se Ressourcer). Inden for disse websteder finder du links til film, der er lovlige at downloade, hvoraf de fleste er gratis.

Gennemse listen over tilgængelige film. De vil blive sorteret efter genre, og du finder også tv-shows og dokumentarfilm, der kan downloades.

Klik på linket "Download", når du har besluttet, hvilken film du vil have. Du gemmer filmen på din harddisk og skal sikre dig, at du ved, hvor filen er gemt. Den tid, det tager at downloade din film, afhænger af hastigheden på din internetforbindelse. Klik på "OK" for at starte overførslen.

Find filmen på din harddisk. Dobbeltklik på filen for at åbne den og begynde at se din gratis film.

Tips

Hvis du vil downloade film regelmæssigt, kan det hjælpe med at opgradere din internetforbindelse, hvis du finder den for langsom.

Advarsler

Størrelsen på filmfiler er generelt mellem 600 MB og 1,5 GB, så sørg for at have plads nok på din pc til at gemme den.