Sådan sendes penge til Serbien

Det er enkelt at sende penge internationalt til venner, familie eller forretningsforbindelser i Serbien af ​​flere websteder, der specialiserer sig i pengeoverførsler. Hvert websted adskiller sig i sin metode, men alle er meget udbredt og betragtes som en sikker måde at sende penge på. Nogle virksomheder pålægger en grænse for størrelsen på overførslen, og de fleste opkræver et gebyr for transaktionen. På trods af gebyrer og grænser er det billigere at sende penge internationalt over internettet end at bruge bankoverførsel.

Trin 1

Gå til Western Union-webstedet, og klik på "Send penge." Vælg at sende dine penge til Serbien over internettet. På din næste side skal du vælge din stat og "Serbien" i rullemenuerne. Tjenesten "Penge i minutter" er den eneste mulighed, der er tilgængelig med Western Union mellem USA og Serbien. Følg instruktionerne for at gennemføre din overførsel. Modtageren skal personligt besøge en Western Union-filial i Serbien for at indsamle pengene.

Trin 2

Gå til iKobo-webstedet, og klik på "Send penge nu." Indtast din e-mail og det land, du vil sende pengene fra. Indtast dine personlige oplysninger for at oprette en konto. Følg trinene for at sende penge for at sørge for, at dine penge sendes til Serbien. Modtageren modtager et forudindlæst Visa-betalingskort i posten, der indeholder værdien af ​​overførslen. Kortet vil være i modtagerens navn for at forhindre svindel. Modtageren i Serbien kan trække pengene fra en pengeautomat.

Besøg PayPal-webstedet. Klik på den orange "Tilmeld" -knap for at starte processen med at tilmelde dig en konto. PayPal fungerer som en online bankkonto, hvorfra du kan uploade eller downloade penge til og fra din eksisterende bankkonto. Processen med tilmelding tager et par dage for at sikre maksimal sikkerhed, og personen i Serbien skal også have en aktiv PayPal-konto for at trække deres penge. PayPal kan også bruges til at købe varer og tjenester online uden behov for at indtaste dine bankoplysninger.