Sådan slår du Seymour for tredje gang på Final Fantasy X

Final Fantasy X er et populært rollespil frigivet af Squaresoft til PlayStation 2. I spillet styrer spillerne et eklektisk parti af tegn, når de ved hjælp af helten Titus forsøger at redde Spira-planeten fra en døende skæbne. Spillere står gentagne gange over for fjenden Seymour, der vises i stadig mere ødelæggende former, herunder Seymour Flux-formen på Mount Gagazet.

Indlæs Final Fantasy X, og start en kampagne.

Nå Mount Gagazet-stadiet i spillet, som er ca. 2/3 af vejen ind i Final Fantasy X.

Forbered det rigtige hold til kampen. Selvom andre kombinationer måske fungerer, er det bedste hold til at kæmpe mod Seymour Flux sammensat af Tidus, Yuna, Lulu og Auron.

Udstyr dit team med det rigtige sæt evner. Sørg for, at Titus kender Hastega, hvilket vil øge dine karakters hastighed under kampen. Sørg for, at Lulu kender Bio og hendes magi "daga" -niveau, og lær Yuna Dispel, Project og Shell. At placere en Zombie-beskyttelse på dine karakterer vil også være nyttigt.

Få dit hold og din indkaldelse til Overdrive ved at kæmpe et par kampe mod tilfældige fjender. Ved at gøre det, vil du være i stand til at bruge deres Overdrive-angreb, så snart kampen starter.

Gem dit spil og gå ind i kampen. Forbered dig på at tage flere forsøg på at besejre Seymour; selv det bedst forberedte hold mister undertiden for ham. Seymour har 70.000 HP og 512 MP på dette tidspunkt.

Kast Hastega på alle dine figurer, og brug Aurons Shooting Star Overdrive-angreb. Brug Lulu's Bio-angreb på Seymour, som vil skade ham på hver kamp. Få Yuna til at kaste et af sine Overdrive-tilkaldsangreb hver tur. Så længe dit hold er sundt, skal Auron bruge normale fysiske angreb på Seymour; når en af ​​din karakters HP bliver lav, skal du bruge Seymour til helbredelse.

Kast beskyttende magi som Shell på din fest for begrænsning af skader. Sørg for, at Shell får cast, mens Seymour forbereder sit ødelæggende Mortiorchis-angreb, som vil dræbe hele din fest, hvis du ikke har det på plads.

Kast Shiva Grand Summon nær slutningen af ​​kampen, som altid vil beskadige Seymour 9.999 skader, det maksimale for ethvert angreb.

Fortsæt med at angribe Seymour, indtil han dør. Da dette er en af ​​de hårdeste kampe i spillet, kan det kræve flere forsøg at besejre ham.