Sådan fjernes internetblokering

Visse forbindelser på din computer er blokeret af programmer af sikkerhedshensyn. Du kan fjerne internetfiltre på din computer for at fjerne blokering. Fjern blokering af bestemte forbindelser for at give computeren adgang til oplysningerne på netværket. Tjek din computers firewall for at tilføje undtagelser fra tidligere blokerede forbindelser.

Trin 1

Åbn din computers firewall for at fjerne blokeringen af ​​tidligere forbindelser. Klik på "Start-menuen" på din computer, og vælg "Kontrolpanel." Fremhæv fanen Sikkerhed, og vælg "Tillad et program gennem Windows Firewall." Kontroller forbindelsen i feltet "Undtagelse" for at fjerne blokeringen.

Trin 2

Åbn din Internet Explorer-browser. Vælg ikonet "Værktøjer", og vælg "Internetindstillinger". Rul ned til fanen Sikkerhed, og højreklik på "Begrænsede websteder." Fremhæv de filtre, du vil fjerne blokeringen, og vælg "Fjern". Afslut ved at klikke på "OK" for at gemme de nye indstillinger.

Genstart din computer for at anvende de nye indstillinger. Test internetforbindelserne for at se, om de er blokeret. Gentag de foregående trin for at fjerne blokering af yderligere internetforbindelser.