Sådan konverteres en IP til en e-mail-adresse (3 trin)

Når du først har IP-en for en persons computer eller et websted, kan du finde oplysninger om, hvilket firma der driver webstedet, eller hvor det er baseret. At finde ud af webadressens e-mail-adresse kan være lidt vanskeligere, især hvis IP-adressen er den eneste ting, du skal fortsætte med. Men med lidt efterforskningsarbejde eller ved hjælp af nogle programmer kan du konvertere en IP-adresse til en e-mail-adresse.

Trin 1

Vælg et online IP-opslag, og sæt den IP-adresse, du har fundet, i den. Der er mange online IP-adresseopslag, inklusive Min IP-adresse, IP AddressLookup og IPGP (se Ressourcer).

Trin 2

Læs gennem resultaterne, IP-opslag fundet. I de fleste tilfælde finder IP-opslaget adressen og telefonnummeret til den internetudbyder (ISP), der oprettede websiden. Nogle gange vil der være e-mail-adresser på internetudbyderen. Hvis du ønsker at konvertere IP til en e-mail til internetudbyderen, har du fundet det, du leder efter, eller du kan foretage en computersøgning på oplysningerne for at finde en e-mail. Hvis du leder efter webstedets e-mail, har du stadig arbejde at gøre.

Tag de oplysninger, du fandt om internetudbyderen, og ring til dem, eller mail dem. Forklar dem, hvorfor du vil have den e-mail-adresse, der er knyttet til den IP-adresse, du har fundet. Hvis e-mail-adressen er offentlig, kan internetudbyderen muligvis give dig den. Eller de giver dig muligvis navnet på virksomheden, så du selv kan søge efter e-mail-adressen.