Sådan slettes Safari Reading List Offline Cache på iPhone, iPad

Safari Reading List-funktionen er god, og du kan gemme websider i Safari til senere læsning, selvom iPhone eller iPad går offline. Dette gøres ved at cache websiden i Safari Reading List-funktionen, som derefter gemmes lokalt på iOS-enheden. Hvis du bruger Safari Reading List ofte, men du vil sandsynligvis opdage, at Safari Reading List cache kan optage en del lokal lagerplads på en iOS-enhed, som kan mærkes på en enhed, der ellers løber tør for ledig plads. Således kan du tage tid til at slette cachen fra Safari Reading List på en iPhone, iPad eller iPod touch.


Bemærk, at Safari offline læseliste cache er helt anderledes end generisk Safari Browser cache, der ryddes i IOS separat med dette trick.

Sådan slettes Safari offline læseliste cache på iOS

  1. Åbn appen "Settings" og gå til "General" og derefter til "Storage" / "Storage & iCloud Usage"
  2. Vælg indstillingen "Administrer lager" under Opbevaringssektionen (for lokal enhed, ikke iCloud)
  3. Find "Safari" i listen over apps og tryk på den
  4. Stryg til venstre for "Offline Reading List" -delen for at afsløre en "Slet" -knap og tryk på for at slette Safari offline læselisten cache fra enheden

Vent et øjeblik eller deromkring, og du vil opdage, at uanset hvad offlinelisterlistens størrelse var, vil det hurtigt gå til ingenting, når det er blevet ryddet.

Husk at ved at slette offline caches, ændres læselisten i sig selv, det er kun de lokale caches, der fjernes. Det betyder, at hvis du ønsker at læse læselistens genstande offline igen, skal du genindlæse dem gennem safari-læselisten og lade dem cache igen, men bruger Safari Reader foretrækkes af nogle brugere.

Hvis du ikke bruger Safari Læseliste, mangler du ikke noget herfra, og du har muligvis ikke nogen lokal cache gemt i Safari alligevel. Igen er dette en separat proces fra at rydde generel Safari-browserhistorik og cache fra iOS, hvilket sker via Safari-indstillinger i stedet for Generelle indstillinger.