Aktivér Talking Calculator i Mac OS X

Talende regnemaskiner er meget nyttige, enten af ​​hensyn til tilgængelighed eller bare for at indtaste mange numre, som du vil være sikre på, er korrekte ved at høre det lydige svar. Takket være Mac'ens fremragende tekst-til-tal-evner og en simpel indstillingsjustering kan du omdanne den medfølgende Lommeregner-app i Mac OS X til en talende regnemaskine, og det vil tale både de knapper, der trykkes, og det beregnede resultat. Det er super nemt at aktivere og bruge:

Sådan aktiveres en talende kalkulator i Mac OS X

  • Åbn Calculator-appen, og træk menuen "Tal" ned, kontroller både "Speak Button Pressed" og "Speak Result"
  • Brug regnemaskinen som sædvanlig, nu med talte svar på input og beregninger

Knappen Talk Button funktion virker både for at bruge knapperne på skærmen og også på tastaturknapper, hvilket gør dette særligt nyttigt for dem med de udvidede tastaturer med deres eget numeriske tastatur.

Her er en kort video, der viser denne funktion i aktion:

Hvis du ikke er tilfreds med standard talende stemme, kan du ændre det via Speech preference panelet indeholdt i Systemindstillinger, eller du kan endda tilføje nye, hvis du foretrækker en stemme med et accent eller en anden tone.

For det meste fungerer den talende regnemaskine fejlfrit, både med Basic Calculator og Scientific Calculator mulighederne, men der er en ejendommelig fejl med funktionen Talking Calculator, der forhindrer det fulde resultat fra at blive talt; Indstillingen "Vis tusind adskillere" findes under visningsmenuen. Af en eller anden grund dermed aktiveres hele resultatet ikke, og i stedet vil kun delen foran det første komma blive verbaliseret. Også de forskellige konverteringsværktøjer som valuta og lydstyrke taler ikke deres resultater, og heller ikke programmørens regnemaskine valgmulighed. Ikke desto mindre er dette stadig en nyttig funktion, og en dejlig en, der har bygget direkte ind i OS X uden brug for tredjeparts apps.

Mobile Apple-brugere finder tilsvarende lommeregnerfunktioner i iOS med de indbyggede Calculator-apps, og i modsat retning kan du tale ligninger til at beregne med Siri i verden, hvis iOS.