Sådan slukker du "Hey Siri" på iPhone og iPad

"Hey Siri" stemmeaktiveret kontrolfunktion på moderne iOS-enheder er en fantastisk funktion, som mange mennesker finder stor brug med, men ikke alle nyder det. Nogle brugere vil muligvis deaktivere "Hey Siri" på iPhone eller iPad, hvilket forhindrer, at den stemmeaktiverede evne lytter til de relevante kommandoer. Men at slukke Hey Siri har ingen indflydelse på den bredere evne til at bruge Siri ved at få adgang til den fra Home knap.


For at være helt klart, deaktiverer dette ikke Siri generelt, det slukker kun "Hey Siri" stemmeaktiveringsfunktionen, som gør det muligt for en bruger at indkalde og kommandere Siri langtfra. Hvis du slet ikke bruger Siri, kan du deaktivere Siri i iOS helt, hvilket vil slukke for alle aspekter af den intelligente assistent agent, herunder fjern stemmeaktivering.

Deaktivering af "Hey Siri" på iPhone og iPad

  1. Åbn appen "Indstillinger" i iOS og derefter gå til "General"
  2. Vælg "Siri"
  3. Find kontakten for "Tillad 'Hey Siri'" og skift det til OFF-positionen
  4. Afslut fra indstillinger som normalt

"Hey Siri" -funktionen er deaktiveret, hvilket betyder at du eller nogen anden kan sige "Hey Siri" så mange gange som du vil, og det vil ikke tænde. I stedet skal Siri indkaldes den gammeldags måde ved at trykke på og holde på Home-knappen i iOS.

Hvis du finder dig selv til at slukke for dette, fordi Siri taler ud af det blå og tilsyneladende uopfordret, kan du bruge stemmeforløb til at forbedre Hey Siri-detektion til din stemme, hvilket vil bidrage til at forhindre utilsigtede udløsere og indkaldelser til den virtuelle assistent.

Ligesom alle andre funktioner i iOS, kan du altid genaktivere "Hey Siri" stemmeaktivering igen, hvis du beslutter dig for funktionen og vil have den tilbage på din kompatible iPhone eller iPad.