Sådan omgår du proxyen for at få adgang til YouTube

En proxy er en slags computerserver, gennem hvilken en anden computer kan dirigere information. Mange computere, der er tilsluttet netværk, f.eks. I skoler eller virksomheder, skal dirigere deres oplysninger gennem en central server. Ofte blokerer administratoren af ​​dette netværk adgang til bestemte websteder, der anses for upassende for brugere, såsom YouTube. For at omgå disse begrænsninger kan brugere dirigere deres anmodning gennem andre proxyservere, der er tilgængelige ved at besøge bestemte websider, der skjuler det websted, der besøges, fra netværksadministratoren. Selvom teknologien bag denne proces er kompleks, er mekanikken relativt enkel, hvilket gør det let at besøge websteder som YouTube.

Trin 1

Besøg et sted med proxyliste. Et antal websteder tilbyder links til proxyservere. To sider, Top Proxy og Proxy.org, er tilgængelige i afsnittet "Ressourcer". Gode ​​proxywebsteder opdateres konstant og organiserer ofte deres liste over fuldmagter efter oprindelsesland, hastighed og pålidelighed, så brugerne kan vælge den proxy, der bedst passer til deres behov.

Trin 2

Vælg en proxy. Brugere skal derefter prøve at vælge en proxy, der passer bedst til deres behov. Hurtigere proxyservere vil generelt give brugerne deres information hurtigere - en vigtig funktion for at besøge et båndbreddekrævende sted som YouTube - men nogle brugere foretrækker måske at bruge et mere pålideligt websted, der er online en større procentdel af tiden. Nogle netværksadministratorer kan også forhindre brugere i at modtage oplysninger fra servere fra bestemte lande; af denne grund kan en bruger muligvis vælge en proxyserver med oprindelse i et ikke-begrænset land.

Indtast webstedets adresse. Når du har valgt den ønskede proxyserver, skal du indtaste webadressen "http://www.youtube.com" i det angivne rum på proxys websted. Fox-eksempel på Sniper Rifle Proxys websted - tilgængelig i sektionen Ressourcer - klikker du på en knap, der læser "Start browsing", som trækker et tomt rum op, hvor du kan skrive adressen på det websted, du ønsker at besøge. Et separat vindue på websiden åbnes, som brugerne kan navigere som de ville have gjort med en normal webside.