3 Bedste Gratis Video Converter Apps til Mac OS X

Der er masser af video konverter apps derude til Mac, hvoraf mange er gratis, og nogle er betalt, men prissat alt for højt. Vi skærer gennem kaffen og giver dig tre af de bedste video konverter apps, der er helt gratis. Hver app sidder også på forskellige kompleksitets- og færdighedsniveauer, så hvis du bare ønsker at udføre en hurtig konvertering uden at tinker rundt, kan du gøre det, mens du ønsker at finjustere en video eller hardcode i Undertekster, du kan også gøre det. Vi giver endda en mulighed, der slet ikke kræver nogen downloads, fordi den er bygget direkte ind i Mac OS X.

Du bliver aldrig efterladt med en ubrugelig videofil eller ulæselig filmformat igen, så næste gang du downloader en film i et usædvanligt format eller kopierer en fra den gamle Windows-pc og tror, ​​at den ikke kan åbnes eller kan unwatches iPad, tænk igen og brug en af ​​disse gratis apps til at få det konverteret på din Mac.

Miro: The Easy Video Converter

Miro gør video konvertering ekstremt enkel, og for dem, der ønsker brugervenlighed er det svært at slå. Miro accepterer mange populære videoformater, herunder FLV, AVI, MKV, MP4, WMV, XVID og MOV. Det understøtter også batchbehandling af grupper af video- og filmfiler, selvom de er forskellige formater. Hvis du bare søger at gøre en film kompatibel med de utallige andre enheder derude, er det et godt simpelt valg.

Download Miro Converter fra udvikleren

Brug af Miro til konvertering er træk og slip enkel :

  • Træk og slip videoer i Miro-vinduet
  • Vælg en enhed til at konvertere den til, og klik derefter på knappen Konverter for at være på vej

Miro tager de tekniske navne og forvirrende aspekter ud af konvertering så meget som muligt, men henviser i stedet til de påtænkte visningsenheder i stedet for filmformattyper og -opløsninger. Du finder support til Apple TV, Universal, iPad, iPad 3 (HD), iPhone, iPhone 4 (HD), iPhone 5 (HD bred), iPod nano, iPod touch, Android-enheder fra HTC, Motorola, Samsung, Sanyo, eller en anden enhed med videoformat, Kindle Fire, PSP Playstation Portable, MP4, Ogg Theora og WebM HD & SD.

Håndbremse: Det avancerede konverteringsværktøj

Håndbremse er en powerhouse swiss army knife til video konvertering og understøtter stort set alle tænkelige format som input og eksport til de mest nyttige formater af MP4 M4V, MKV og MPG. Oprindelig som en DVD-ripper, den har eksisteret i årevis og er nu udviklet til et fremragende allround video konverter værktøj med tonsvis af funktioner og avancerede muligheder. Alle de forventede konverteringsfunktioner er der, hvis du vil holde tingene enkle, men avancerede muligheder ligger lige under emhætten, hvor du kan tilføje undertekster til video, tilføje nye lydspor, ændre video codec type, indstil og tilpasse billedhastighed, juster kapitler til DVD eller BluRay konverteringer, anvende filtre til at nægte og decomb videoer, og meget mere.

Download håndbremse fra bygherren

Handbreak er en meget kraftig konverteringsapp, men det er den mest grundlæggende brug:

  • Tag enhver fil i håndbremsen, eller vælg en videokilde (fil, dvd, bluray osv.)
  • Vælg en "Enhed" som outputformat fra venstre side af: Universal, iPod, iPhone og iPod touch, iPad, Apple TV, Android, Android Tablet, ELLER vælg "Normal" eller "Høj profil" til standard video konverteringer
  • Fiddle med de komplekse indstillinger, hvis det ønskes, ellers skal du blot klikke på "Start" for at konvertere videoen

Håndbremsen er virkelig hurtig, men i sidste ende afhænger hastigheden af ​​alle disse konverteringsværktøjer af hastigheden på din Mac og længden af ​​videoen. Hvis det ser ud til, at konverteringen tager for evigt, overvej at afslutte andre apps (du kan endda bruge vores nifty-stop alt værktøj) for at frigøre processorkraft og systemressourcer for at få jobbet hurtigere.

QuickTime: Konverter video uden at downloade noget

Vidste du QuickTime, videoafspilleren bundtet i OS X, kan også fungere som en fremragende nem at bruge video konverter? Vi har vist dig, hvordan du bruger den til at gøre videoer til iPad-kompatible formater før, men det kan gøre meget mere end det, og om du forsøger at få en video klar til en iOS-enhed eller pc, virker det fint. Plus det er allerede bundtet med din Mac, så du behøver ikke at downloade noget andet eller fidle med meget for at få det til at fungere.

Konvertere en video med QuickTime Player er lige så nem som at gemme en fil igen :

  • Åbn videoen for at konvertere til QuickTime Player
  • Træk menuen Filer ned og vælg "Eksporter" (eller Gem som)
  • Vælg den ønskede filmfil Format fra rullemenuen og klik på "Eksporter" for at konvertere videoen

Det er naturligvis praktisk at have en konverteringsindstilling sidder på alle Mac'er, men QuickTime Player har nogle få ulemper. For det meste er det, at QuickTime har begrænset codec support, og når du kan vælge forskellige opløsninger (480p, 720p, 1080p) og filformater (forskellige iOS-enheder, Mac eller generiske pc'er), forvent ikke at åbne en WMV-fil eller nogen uklare videoformater med det. Der er også ingen batchbehandling valgmulighed som der er med håndbremse og Miro. Men hvis du bare søger at konvertere en .mov eller .mkv, så gør du det fint.