Live Wallpaper til iPhone: vWallpaper

En af de køligere ting om Android-telefoner er Live Wallpaper. Hvis du ikke har hørt om det, er det dybest set animerede tapeter bag din startskærm, og effekten kan være virkelig prangende. Du kan få en lignende oplevelse på din jailbroken iPhone ved at bruge noget, der hedder vWallpaper. vWallpaper har til formål at replikere Live Wallpaper-oplevelsen ved at lade dig køre videoer som din iPhone-tapet.

Sådan får du vWallpaper på din iPhone:

  • Tilføj følgende kilde til Cydia: http://i.danstaface.net/deb/
  • Søg efter og installer 'vWallpaper'
  • Start det nyligt hentede vWallpaper
  • Tryk på 'Video Wallpaper', og slip derefter ON for at aktivere videoeffekten
  • Vælg nu den video, du vil bruge som dit tapet
  • Du kan også downloade nye videoer ved at klikke på 'Download Videos'

Effekten er meget nemmere vist end forklaret, her er en tilfældig video fra YouTube, der viser effekten i aktion:

Den pågældende video er slags cheesy (faldende limera1n ikoner? Alrighty da), men der er mange lovligt coole videoer, du kan bruge. Der er mange andre eksempler på YouTube af vWallpaper, men mange er NSFW eller meget dårlig kvalitet, så tag et kig rundt.

Dette er bare ren øjenkande, og det vil nok afkalkere batteriets levetid, hvis du bruger det for længe. Det ser (og kører) meget bedre ud på iPhone 4 end det gør på ældre iPhones, fordi det bare kører en HD-video i baggrunden hele tiden. Dette adskiller sig fra Android-tilgangen, som bruger Java + HTML5 og kører animerede baggrunde og er meget blødere på batteriet som følge heraf (hvis der er noget som dette for iPhone, har jeg ikke fundet det endnu).

Igen skal du jailbreak din iPhone for at bruge vWallpaper. Du kan enten downloade limera1n eller greenpois0n for at opnå dette med iOS 4.1.