Sådan får du en ny IP-adresse via Comcast-kabel

For Comcast-kunder er IP-adresser ikke statiske. Din IP-adresse tildeles af Comcast og er en vigtig del af dirigering af dine data fra computeren til et websides server. Desværre kan denne forbindelse undertiden blive langsom eller forårsage konflikter med forskellige sider. Når dette sker, er det muligt at "rulle" din IP-adresse ved at tvinge Comcast til at tildele dig en ny IP. Disse adresser tildeles baseret på din Media Access Control (MAC) adresse og kan let ændres ved hjælp af en router.

Trin 1

Køb og opsæt en router til at kontrollere din internetforbindelse til computeren, hvis du ikke allerede har en. En router er forbundet mellem modemmet og computeren; instruktionerne varierer afhængigt af routertypen. Routeren kan bruges til at styre Media Access Control-adressen, som angiver den tildelte IP-adresse.

Trin 2

Indtast din routers konfigurationsskærm ved hjælp af din internetbrowser og indtast routerens hjemmeadresse i navigationslinjen. Du bliver nødt til at navigere til dette ved hjælp af en computer, der er tilsluttet routeren, enten trådløst eller med et kabel. Hver router har en anden adresse på netværket; disse adresser begynder alle med 192.168. Se producentens instruktioner. Indtast de administrative adgangskoder, der er nødvendige for at få adgang til routeren.

Trin 3

Kig efter området mærket "Klon MAC-adresse." Det vil være under konfigurationsskærmen og kan være adgangskodebeskyttet. Skriv den aktuelle MAC-adresse ned, hvis du har brug for at gendanne den senere, og vælg derefter muligheden for at klone MAC-adressen.

Se efter indstillingen markeret "Slip" eller "Forny" din IP-adresse. Dette sidste trin tildeler en ny IP-adresse. Siden MAC-adressen er blevet ændret. Comcast genkender routeren som en ny computer og tildeler derefter en ny IP-adresse inden for dets rækkevidde af tilgængelige IP'er.