Sådan oprettes en e-mail-skabelon

E-mail-skabeloner kan spare dig for tid og øge din produktivitet ved at give dig mulighed for hurtigt at sende personaliserede e-mails til flere modtagere. Med en skabelon behøver du ikke at skrive e-mailens brødtekst gentagne gange, når du sender e-mail til flere modtagere. dette kan reducere fejl. Outlook og Gmail har specifikke værktøjer til at oprette skabeloner; Yahoo har ikke værktøjer til oprettelse af skabeloner, men du kan oprette kladder til at fungere som skabeloner.

Outlook

Trin 1

Åbn "Outlook", klik på "Værktøjer" og klik derefter på "Indstillinger", derefter "Mailformat". Fjern markeringen i "Brug Microsoft Office Word til at redigere e-mail-meddelelser." Klik på "Anvend" og "OK".

Trin 2

Klik på "File", vælg "New", og klik derefter på "Mail Message". Opret din skabelon på denne tomme besked, udfyld dele, som du normalt skal gentage, og efterlad huller, hvor oplysningerne kan variere.

Klik på "File" og derefter "Save As." Klik på "Outlook-skabelon" under "Type", og klik på "Gem". Klik på "Anvend" og derefter "OK". Du har oprettet en skabelon.

Gmail

Trin 1

Åbn Gmail. Klik på "Indstillinger". Klik på "Labs", og markér afkrydsningsfeltet "Canned Responses". Klik på "Gem ændringer."

Trin 2

Klik på "Komponer", og skriv den skabelon, du vil gemme. Tilføj en signatur, så gemmes den med skabelonen, men lad "Emne" og "Til" være tomme, da Gmail ikke gemmer disse poster i din skabelon.

Klik på "Canned Response" under "Emne". Klik på "New Canned Response ..." under "Gem". Indtast navnet på din skabelon, og klik på "OK".

Yahoo Mail

Trin 1

Åbn Yahoo Mail. Klik på "Opret en mappe" og kald det "Skabeloner".

Trin 2

Skriv din skabelon ud og send den til din egen e-mail-adresse. Åbn e-mailen, klik på "Flyt", og vælg "Skabeloner" som destinationsmappe.

Fremhæv og kopier al teksten i denne e-mail ved at trykke på Ctrl + A for at fremhæve og derefter Ctrl + C for at kopiere. Klik på "Skriv" for at åbne en ny besked, og indsæt derefter teksten i meddelelsen for at bruge teksten som en skabelon ved at trykke på Ctrl + V.