Følelse Nosy? Brug din næse til at interagere med iPhone & Apple Watch

Vidste du, at du kan bruge din næse til at styre berøringsskærmen på iPhone, iPad og endda Apple Watch? Selvom mange iPhone-brugere har opdaget næsebenet for at låse deres enhed op, åbne apps og udføre funktioner i iOS, men hvem virkelig næser (ved, næse, få det? OK vis mig døren) hvor mange Apple Watch-brugere gør det også?

Nå, da du er klar over, at det er muligt at næsere din Apple Watch eller en anden iOS-enhed, så prøv det eller i det mindste have det i baghovedet for næste gang du er i en sådan situation. Næsen arbejder for at styre på skærmhandlinger, hvad enten du svarer på beskeder, starter og stopper en timer eller næsten alt andet, og det virker overraskende godt, hvilket er særligt nyttigt, når dine hænder er bundet op, optaget eller snavset og snavset . Dette er i høj grad grundlaget for en slags sjov Wall Street Journal artikel (kilden til billedet nedenfor), der diskuterer den alternative håndfri metode til at bruge din egen næse til at interagere med Apple Watch. Faktisk henviser WSJ til en undersøgelse, hvor næsten 50% af de 10.000 Apple Watch-brugere, der er undersøgt, siger, at de har interageret med deres ur ved hjælp af deres næse, og endnu et kvart plan for at prøve det. Mens det tal lyder ret højt, er det ikke for overraskende, da vi nævnte næsemetoden nogle få vintre siden, da vi diskuterede at tage et billede håndfri i koldt vejr, og mange andre har opdaget næsen som en pegeenhed.


(WSJ billede af en fyr, der bruger hans næse til at interagere med Apple Watch)

Brug af 3D Touch (en gang kaldet Force Touch) er lidt mere udfordrende med din næse, da du skal trykke særligt hårdt mod skærmen og kan give dig en nys i processen, men det næsebaserede kraft klik fungerer også så godt som simple tapping funktioner.

En stylus, pegeenhed, tæer, fingre og næse er ikke de eneste muligheder derude. Den ærede Wall Street Journal bemærker, at nogle har opdaget at bruge albuearbejderne også, selvom det klart er mindre præcist, og vores initiativrige veninde over hos MacKungFu fandt, at man også kan bruge nogle specifikke andre kropsdele, selvom det er sandsynligvis ikke det bedste valg af indlysende grunde. Jeg har endda set en person bruger tungen en gang, men måske forsøgte de at slikke is fra deres iPhone skærm, jeg spurgte ikke, fordi jeg virkelig vil vide?

Mig personligt Jeg bruger næsebriket nogle gange, når jeg skal til både iPhone og Apple Watch, men jeg tror, ​​jeg vil holde fast med Hey Siri, når jeg kan til en hvilken som helst enhed.

Takket være vores venner op nord på iPhoneInCanada for sjovt. Lidt tåget, men seriøst fungerer det.