Sådan bruges Verizon-telefoner med andre bærere

Når du starter en kontrakt med en ny mobiloperatør, som Verizon Wireless, får du en telefon, der er låst til sit netværk. Din mobiloperatør gør dette for at udligne de store rabatter, du modtager på mobiltelefonen, når du underskriver en servicekontrakt. Efter transportørens opfattelse ejer du ikke telefonen, før du har gennemført kontrakten. Selvom der har været nogen offentlig kritik af denne praksis, er det standard i mobiltelefonindustrien. Stadig kan du låse din Verizon-telefon op og bruge den på en anden mobiloperatørs netværk.

Tænd din Verizon-telefon. Gå til menuen "Indstillinger", og rul, indtil du ser "SIM-kort." Klik på den for at komme ind på det næste skærmbillede. Indtast "MEPD" (uden anførselstegn), mens du trykker på og holder "Skift" -knappen nede. På den næste skærm vil du se fem låsningskategorier.

Tryk på og hold "Shift" -tasten nede kontinuerligt med den ene hånd, og skriv "MEP2" (uden anførselstegn) med den anden hånd. Når du slipper "Skift" -tasten, vises en meddelelse om at indtaste oplåsningskoden.

Indtast oplåsningskoden omhyggeligt. Du har kun et begrænset antal forsøg, før telefonen låser dig ud. Når du er sikker på, at du har indtastet den rigtige oplåsningskode, skal du trykke på "return / enter" -tasten. Din Verizon-telefon er nu låst op, og du kan bruge telefonen med en anden mobiloperatør.

Fjern Verizon SIM-kortet fra telefonen, og indsæt SIM-kortet fra din nye mobiloperatør. Det er nu klar til brug på det nye netværk.

Tips

Verizon leverer oplåsningskoden til din telefon gratis, når du har gennemført din kontrakt. Under visse omstændigheder, såsom at du lovligt bryder din kontrakt, kan Verizon være villig til at give oplåsningskoden tidligere. Du kan også få en oplåsningskode fra et af de mange internetbaserede virksomheder, der tilbyder oplåsningskoder mod et gebyr.

Advarsler

Selvom denne oplåsningsmetode fungerer med de fleste Verizon-telefonmærker, er der altid undtagelser fra reglen. Din kilde til oplåsningskoden har også mere specifikke instruktioner til din Verizon-telefonmodel. Du kan også kontakte Verizon kundesupport, hvis du har flere spørgsmål.