Sådan får du vist sangtekster i iTunes

Hvis du nogensinde har ønsket at se sangtekster i iTunes, vil du være glad for at vide, at der er nye midler til at opnå den feat i de nyeste versioner af iTunes-appen til Mac OS og Windows. Så brand op iTunes, start med at spille din yndlingssang og se teksten ved siden af!


Dette virker for at se sangtekster for en sang, der afspilles i iTunes, der har sangtekster knyttet til den, som skal indeholde de fleste sange købt fra iTunes, sange spilles i Apple Music abonnementstjeneste, iCloud Music og enhver sang, du har tilføjet tekst til i iTunes manuelt dig selv.

Visning af sangtekster i iTunes Regular Mode

Når du spiller en sang i iTunes, skal du gøre følgende:

  1. Klik på "1 2 3" listeknappen i overskriften til iTunes
  2. Klik nu på fanen "Lyrics" for at se sangteksterne til sangen

Visning af sangtekster i iTunes Album Art View Mini Player

Når en sang spiller i iTunes, skal du gøre følgende for at se sangteksterne:

  1. Hold musen over mini-albumet i iTunes for at se de forskellige knapper
  2. Klik på den lille "1 2 3" listeknap i hjørnet af album art mini player mode
  3. Klik på fanen "Lyrics" for at se sangteksterne

Du kan tilføje eller redigere tekster ved at højreklikke på en sang i iTunes og vælge "More Info" og derefter gå til fanen Lyrics.

Enhver sang fra iTunes, der har tekster tilføjet eller knyttet til den, overføres til en iOS-enhed, hvis musikken kopieres fra iTunes til den pågældende iPhone, hvor de vil blive synlige i musik.

Væk fra iTunes på Mac og Windows kan du også se tekster i den nye musikapp til iOS ved at gå til skærmbilledet Nu afspilles og rulle ned og afsløre den skjulte tekst-knap og klikke på "Vis". Det er lidt let at overse.

Og hvis du håber at huske sangtekster til dit yndlings hit, kan du også få sangtekster fra Siri til enhver sang til enhver tid på enten Mac eller iOS.