Sådan laver du noget guld i Paint.NET

Guldeffekter kan bruges til at tilføje lidt elegance til almindelige objekter i dine billeder. Men guldeffekt kan også bruges til at tilføje lidt humor til dine billeder ved at gøre helt værdiløst objekt tilsyneladende omgivet af guld. Hvis du bruger Paint.NET til at håndtere dine billedredigeringsopgaver, har du bemærket, at der ikke er et guldfilter eller -effekt. Men ved at bruge den rigtige kombination af værktøjer i Paint.NET kan du arbejde lidt alkymi uden en dedikeret guldeffekt.

Trin 1

Start Paint.NET. Download og installer en gratis kopi af programmet, hvis du ikke allerede har det.

Trin 2

Klik på knappen "Åbn" i Paint.NET's værktøjslinje. Indlæs det billede, du vil arbejde med, ved hjælp af det filudforskningsvindue, der vises.

Trin 3

Klik på "Lasso" værktøjet i det flydende "Tools" vindue. Brug "Lasso" -værktøjet til at trække omkredsen af ​​det objekt, du gerne vil dreje til guld. Hold musens venstre knap nede, mens du sporer objektet.

Trin 4

Klik på overskriften "Justeringer", og vælg indstillingen "Farvetone / mætning" i rullemenuen, der vises under overskriften. Menuen "Farvetone / mætning" vises.

Trin 5

Træk i Hue / Saturation-skyderen "Hue" til enten højre eller venstre, indtil dit objekt når en gylden farve.

Trin 6

Træk skyderen "Mætning" til højre for at øge den mængde guld, der er anvendt på dit billede. Brug Hue / Saturation-skyderen "Brightness" sparsomt - du får ikke et jævnt lysniveau ud af objektet. Klik på "OK" for at anvende "Hue / Saturation" -effekten.

Trin 7

Klik på overskriften "Effekter". Fremhæv "Effekter" -menuens "Foto" -overskrift og klik derefter på "Blød glød".

Trin 8

Træk glødmenuens "Brightness" -skyder til højre for at få noget glans ud af dit objekt. Træk skyderen "Kontrast" til højre for at tilføje en definition til dit objekt. Klik på "OK" for at anvende Soft Glow-effekten på dit objekt og lukke menuen "Glow".

Gå tilbage til Paint.NET's overskrift "File", og vælg "Save as" for at gemme en kopi af dit arbejde.