Sådan sendes sange til min mobiltelefon via min e-mail

Hvis du har en masse sange gemt på din computer, kan du nemt sende dem til din mobiltelefon via en e-mail. De fleste mobiloperatører tilbyder en gratis gatewaytjeneste, der giver dig mulighed for at sende en e-mail som en sms. I denne meddelelse kan du vedhæfte filer, som om du sendte en normal e-mail. Masser af tjenester online hjælper dig med at sende sange til din mobiltelefon, men de vil sandsynligvis opkræve betaling for deres service. Hvis du har gemt sangene på din computer, kan du også slutte din telefon til din computer og overføre filerne ved hjælp af en træk-og-slip-metode.

Trin 1

Log ind på din internetbrowser og åbn din e-mail.

Trin 2

Skriv en ny besked, og vedhæft de sange, du ønsker, til den. Du tilføjer en vedhæftet fil til din e-mail ved at klikke på vedhæftningsikonet, der er repræsenteret af et papirclipsymbol. Når du klikker på vedhæftningsikonet, kan du navigere til, hvor din fil er gemt, og dobbeltklikke på den. Antallet af sange, som du får lov til at vedhæfte, afhænger af størrelsen på hver sang. Din e-mail understøtter kun et bestemt antal vedhæftede filer.

Trin 3

Find din mobiltelefons gateway-adresse. Hver luftfartsselskab har en anden gateway-adresse, men alle kræver, at du indtaster det telefonnummer, du vil sende beskeden til. For at sende en e-mail til en AT & T-abonnent, skal du f.eks. Sende din e-mail til (10-cifret telefonnummer) @ mms.att.net. Boost Mobile er (10-cifret telefonnummer) @ myboostmobile.com og Verizon er (10-cifret telefonnummer) @ vtext.com. Du skal være i stand til at finde denne adresse i din brugermanual. Linket i afsnittet Referencer har en liste over gateway-adresser til større tjenesteudbydere.

Trin 4

Send din e-mail til din mobiltelefon ved hjælp af dens specifikke gateway-adresse.

Trin 5

Åbn din mobiltelefon, og gå til menuen "Beskeder". Når du er der, skal du åbne indbakken til dine tekstbeskeder.

Åbn den besked, du lige har sendt til dig selv, og download eventuelle vedhæftede filer. Når du er downloadet, kan du gemme sangene i din "Audio" -mappe. Når dine sange er gemt, kan du afspille dem på telefonens musikafspiller eller indstille dem som en ringetone.