Nintendo 64 & Playstation Emulatorer til Mac OS X: OpenEmu

Mac'en har længe været en god platform til efterligning af ældre spilkonsoller, og nu er den bedste emulator til OS X blevet endnu bedre, da OpenEmu omfatter support til to andre retro gaming greats; Nintendo 64 og Playstation 1.

PS1 og N64 understøttelse er i tillæg til den store konsolkompatibilitet, der allerede er inkluderet i OpenEmu, så hvis du er fan af emulatorer og gammeldags spil, vil du ikke gå glip af dette.


Hvad bedre at gøre med et bibliotek med gamle N64- eller PSX-spil, der samler støv, så nyd de ROM'er og spil dem på din Mac med stor ydeevne? Fra Playstation klassikere som Final Fantasy 7 og Chrono Cross til Nintendo 64 greats som Zelda Ocarina of Time og Donkey Kong land, vil OpenEmu spille dem smukt.

  • Få OpenEMU fra udvikleren her, den er gratis og er kompatibel med moderne versioner af Mac OS X

OpenEmu indeholder adgang til et bredt udvalg af Homebrew-spil, der kan downloades i appen. Bortset fra det, skal du bruge dine egne ROM'er eller få dem selv fra andre steder, hvilket er ret typisk med emulatorer. Heldigvis for dem med en masse spil diske der ligger rundt, er Playstation 1 spil på cd ret nemt at spille eller konvertere til ROM'er, mens Nintendo 64 er lidt mere kompleks, fordi patronerne ikke kan rives af en standard CD / DVD spiller, men det er stadig muligt.

Her er PSX RPG favorit Chrono Cross til Playstation 1:

Grænsefladen er let at navigere og håndterer et stort bibliotek ganske godt og adskiller spil i deres respektive konsoller:

Nintendo 64-emulatoren virker meget godt og har ikke en række skærm og lydkvoter, at nogle andre alternativer derude gør:

Du nyder at bruge OpenEmu mest med en gamepad eller controller, og appen understøtter næsten enhver USB-gamepad eller Bluetooth-controller, du kan tænke på. Du kan endda bruge eksisterende gamepads med Mac og OpenEmu, hvis du tilfældigvis har en Playstation 4 controller eller PS3 controller, og opsætningen til enten er let i OS X. Du kan også bruge en Xbox One-controller med Mac, men opsætningen kræver ekstra hardware, og i betragtning af at der er mange overkommelige USB-muligheder derude som denne Logitech USB gamepad controller, kan du bare ønske at forår til en dedikeret controller. Når du har din controller forbundet til Mac'en, kan du tilpasse hver emulator-konsol til controlleren, her er Nintendo 64-controllerens opsætning:

Og selvfølgelig, udover N64 og PSX-emuleringen af ​​klassikere, spiller SNES-greats vidunderligt:

Med høj ydeevne, en række grafiske filtre, brede spil-ROM-kompatibilitet, gemte tilstande og sessioner, fuld skærm og windowed-tilstand, en god brugergrænseflade til styring af dit spilbibliotek, understøttelse af Bluetooth og kablet USB-controllere og inddragelse af tonsvis af anden konsolemulering, herunder Nintendo, Super Nintendo, Genesis, Game Gear, Game Boy, Game Boy Advanced, Game Boy DS, Atari, NeoGEO, nu Nintendo 64 og Playstation 1 og mange flere, fortsætter OpenEMU med at tage kagen for at være single bedste retro gaming emulator til Mac. Hav det sjovt.