Sådan finder du MAC-adressen på Xbox 360

Med udgivelsen af ​​Xbox 360 tilføjede Microsoft hurtigere og bedre teknologi til sin flagskibs videospilkonsol. En ting, der har været den samme, siden den originale Xbox blev frigivet, er muligheden for at oprette forbindelse til internettet og spille spil med dine venner online. Dette er praktisk og sjovt, men det kan også være en meget teknisk proces at finde ud af, hvordan du opsætter og forbinder din maskine til Internettet. At finde din Xbox 360s MAC-nummer (Media Access Control) til fejlfindingsformål er ikke så kompliceret, som det måske ser ud til. Alt det tager er et øjeblik af din tid og lidt søgning.

Tænd din Xbox 360, og få adgang til hovedmenuen. Find fanen "System". Det skal være den første af fire filfaner på venstre side af skærmen.

Klik på fanen "System" og vælg "Netværksindstillinger." Vent på, at menuen Netværksindstillinger vises.

Vælg "Rediger indstillinger" på listen over indstillinger i menuen. Det er indstillingen midt på skærmen, der er placeret direkte under "Test medieforbindelse". Vent til menuen "Rediger indstillinger" kommer op.

Vælg fanen "Grundlæggende indstillinger", og bekræft, at "IP-indstillinger" placeret øverst på siden er angivet som "Automatisk".

Klik på fanen "Yderligere indstillinger" øverst i vinduet, og vælg feltet "Avancerede indstillinger" nederst på skærmen. Vent til vinduet "Avancerede indstillinger" vises.

Find det rektangulære felt i nederste venstre hjørne af skærmen "Avancerede indstillinger". I denne boks finder du en 12-cifret alfanumerisk serie. Dette er MAC-adressen på din Xbox 360.