Sådan får du telefonsvarer fra Magic Jack

MagicJack er et firma, der leverer telefonservice over Internettet. Ved hjælp af en USB-enhed kan en kunde forbinde en telefon til sin computer, hvilket giver ham mulighed for at foretage og modtage opkald. Hvis du er MagicJack-kunde, inkluderer din konto gratis telefonsvarer. Voice mail-tjenesten modtager beskeder, hvis du ikke har en telefonsvarer tilsluttet din telefon. Hvis du har gået glip af et opkald og tror, ​​at du muligvis har telefonsvarer, giver MagicJack dig to måder at kontrollere dine meddelelser på.

Trin 1

Start MagicJack-softwaren på din computer ved hjælp af skrivebordet eller genvej til menuen Start. Når grafikken på telefonens tastatur vises på skærmen, skal du klikke på knappen "Voicemail". Alternativt kan du vælge en hvilken som helst telefon og ringe til dit MagicJack-telefonnummer.

Trin 2

Tryk på ""knappen på telefonen eller klik på""knap på tastaturgrafikken, når du begynder at høre en optaget stemme.

Trin 3

Indtast de fire cifre i din MagicJack-adgangskode. Hvis du aldrig har angivet en adgangskode til din MagicJack-telefonsvarer, skal du bruge standardadgangsnøglen "1234."

Følg den automatiske prompt for at lytte til dine MagicJack-telefonsvarere. Du kan også bruge menuindstillingerne til at gemme og slette meddelelser.