Sådan oprettes en FM-antenne

At få radiofrekvens kan være vanskelig, hvis du bor langt fra et radiotårn. Hvis du har problemer med at høre dine yndlingsstationer, kan du overveje at få en FM-antenne, så du kan få disse stationer højt og tydeligt. Du kan finde antenner i elektronikforretninger. Opsætning varierer lidt efter model, men den grundlæggende proces er den samme. Læs altid dine instruktioner, inden du begynder at gøre dig bekendt med de dele, der er inkluderet i dit antennesæt.

Trin 1

Tilslut din radio til din antenne. Afhængigt af din antennemodel er der en række måder at gøre dette på. Du kan skubbe F-stikporten ind i radioens antenneindgangsterminal, eller du kan vinde en transformers ledninger rundt om radioens FM-terminal. Din antennemodel giver nøjagtige instruktioner til din model.

Trin 2

Indsæt den lille ende af lysnetadapteren i FM-antennen. Sæt derefter den anden ende af lysnetadapteren i en stikkontakt.

Trin 3

Indstil FM-radioen til en frekvens nær 98 MHz. Hold FM-antennen i dine hænder, og flyt den rundt, indtil du får den bedste modtagelse, så du ved, hvor du skal placere den.

Trin 4

Indstil FM-radioen til en frekvens nær 88 MHz, og flyt den rundt for at bestemme, hvor signalet er klarest. Bemærk denne placering. Flyt derefter drejeknappen til 108 MHz, og flyt antennen rundt, og noter den placering, hvor denne frekvens kommer tydeligst.

Trin 5

Anbring antennen på en stabil, flad overflade, hvor den modtager god modtagelse i de fleste frekvenser. Radio Shack anbefaler at sætte det så højt som muligt.

Monter antennen på dens stativ, så den forbliver stabil. Vend antennen på hovedet, og skub derefter stativet over antennekroppen, så deres åbninger flugter. Skub så langt ned som muligt, men sørg for at du ikke klemmer ledningerne. Drej derefter antennen med højre side opad, og læg den ned.