Sådan låses din T-mobiltelefon op

Hvis du vil låse din T-mobiltelefon op til brug sammen med andre tjenester, har du denne mulighed. Låsning af en T-mobiltelefon er nyttig for dem, der ønsker at bruge verdensomspændende SIM-kort i deres telefoner eller endda for nogle kunder, der ønsker at skifte til en ny trådløs operatør, der også tilbyder GSM-opkaldsfunktioner.

Ringer til kundeservice

Trin 1

Ring til T-Mobile kundeservice på 1-800-866-2453. Du skal angive dine kontooplysninger. Typisk er dette bare dit telefonnummer, navn og enhver adgangskode, du har på din konto. Har også dit kontonummer ved hånden.

Trin 2

Bed kundeservicemedarbejderen om din enheds oplåsningskode. Du kan muligvis ikke få det, medmindre du har brugt telefonen i mindst 121 dage. Efter denne periode bør det ikke være et problem at få koden.

Følg de trin, som T-Mobile giver dig. Oplåsning af telefonen indebærer typisk at trykke på et antal taster i en specificeret rækkefølge. Prøv at indsætte et SIM-kort fra en anden udbyder, hvis du har et. Hvis din signalstyrkebjælke vises med det nye SIM-kort, var din oplåsningsproces vellykket.

Køb af oplåsningskoder

Trin 1

Find et websted, der sælger oplåsningskoder til mobiltelefoner.

Trin 2

Find din mobiltelefonmodel på hjemmesiden.

Trin 3

Indtast din telefons IMEI-nummer, når du køber din oplåsningskode. IMEI-nummeret er på bagsiden af ​​din telefon under batteridækslet og batteriet. Denne kode bestemmer din oplåsningskode og er i de fleste tilfælde nødvendigt for at fuldføre processen.

Kig efter en e-mail, der indeholder din oplåsningskode. Følg anvisningerne nøjagtigt, som de vises, og test derefter din telefon med en anden udbyders SIM-kort, hvis det er tilgængeligt. Din telefon skal nu låses op.