Opsætningen: Nerdy interviews med geeks om deres hardware og software

Vores Mac Setup-indlæg er altid populære og godt lide af mange brugere, der er interesserede i at se, hvordan andre mennesker konfigurerer deres arbejdsstationer og får ting færdige. Men vi er ikke den eneste, der gør show-and-tell og Q & A eller gode interviews om opsætninger og arbejdsstationer!

Her kommer "The Setup", som er en samling nerdy interviews med geekberømte mennesker, der diskuterer, hvilken hardware og software de bruger til at udføre deres arbejde.

Det er sjovt at se på andre produkters tekniske produktivitet, og der er masser af Mac'er og relevant software, der bruges. Poke rundt!

  • Opsætningen: Hvad bruger folk til at få jobbet gjort?

Fra udviklere, kunstnere, grafiske designere, software ingeniører, webarbejdere, spildesignere, hvis det drejer sig om at bruge en computer til at skabe eller producere, er de sikkert dækket. Nogle af navne er mennesker, du måske har hørt om, hvis du er i geeksamfundet, mens der også er masser af nej-regulars, er det bare sjovt at tjekke, hvad der er derude, og hvordan det skal bruges. Masser af Apple hardware findes, som du vil se.

Tjek det ud, det er sjovt at surfe rundt i. Og selvfølgelig er vores Mac-opsætningsfunktion en fantastisk måde at tjekke, hvordan andre mennesker også får det til at gøre ting, og vi har tendens til at blive ret indepth!

Fik du en cool opsætning? Lad os vide og sende det videre i!