Mac OS X 10.7 Lion Volume Licensing Info til uddannelse og erhvervskunder

Apple har leveret Mac OS X 10.7 Lion-volumenlicensoplysninger til uddannelse og erhvervskunder, der ønsker at opgradere til den nyeste version af Mac-operativsystemet. Oplysningerne om prisfastsættelse og licensiering adskiller sig fra de generøse personlige licenser og er kun relevante for dem, der kræver gruppelicenser.

Business Licensing

Når Lion er frigivet, vil erhvervskunder kunne købe Lion og Lion Server direkte fra Apple ved at ringe til 1-800-854-3680 eller ved at købe via Business Store på Apple.com.

  • Volume licensing kontrakter er $ 29.99 per licens, med et minimum køb af 20 licenser
  • Vedligeholdelseskontrakter, der omfatter den næste version af OS X efter Lion, er $ 49, 99, også med et minimum køb på 20 licenser

Uddannelse Licensing

Skoler og uddannelse kunder vil have mulighed for enten at købe Lion online via Education Store, eller at kontakte deres Apple Education Account Representative direkte. En ekstra bonus for uddannelse kunder er, at Lion kommer som en del af en software samling, som omfatter Mac OS X Lion, iLife og iWork.

  • Lion volumen licenser starter ved $ 39 per licens, med mindst 25 licenser

Enhver, der for øjeblikket har en lydlicens, vil tilsyneladende modtage en indløsningskode for hver kontrakt, som derefter kan bruges til at downloade Lion fra Mac App Store. Denne kopi af Lion kan derefter bruges til at installere Lion på andre Mac'er gennem hele volumenlicenseringen. Der er ingen specifik omtale af dvd'er, men nogen kan nemt lave en Lion-installerings DVD.

Opdatering: Her gentages oplysningerne direkte fra Apples "OS X Lion for Business and Education" -dokument:


Billederne af PDF'en kommer via 9to5mac.

Disse oplysninger kommer fra TUAW, der refererer til et "Apple Sales Web-dokument", som de ikke linkede til, så vi kan desværre ikke henvise til oplysningerne direkte på Apple.com endnu.