Sådan scannes for manglende DLL-filer

Microsoft Windows-funktionalitet afhænger af hundredvis, hvis ikke tusinder af filer. Systemet er lavet af systemfiler, informationsfiler, eksekverbare filer og DLL-filer. Dynamic Link Library (DLL) filer er afgørende for driften af ​​operativsystemet; nogle af de grundlæggende kernefiler til driften af ​​Windows er DLL-filer. Fordelen ved DLL-filer er i deres anvendelighed. En DLL-fil er en fil med kode og instruktioner i den; filen gøres tilgængelig for applikationer, udviklere og leverandører. Problemer kan opstå, når filer forsvinder på grund af forkert fjernelse af programmer eller inkompatibilitet med andre filer, selvom mange ting kan få disse filer til at blive beskadiget, ødelagt eller mangler. Heldigvis giver Microsoft en måde at scanne et system for beskadigede eller manglende DLL-filer.

Trin 1

Gå til "Start", "Alle programmer", "Tilbehør", højreklik på "Kommandoprompt". Vælg "Kør som administrator." "Kommandopromptvinduet" åbnes.

Trin 2

Skriv "sfc / scannow", og tryk derefter på "Enter". Programmet "Systemfilkontrol" scanner dit system og erstatter derefter manglende eller beskadigede filer fra dit system med dem fra din Windows-disk.

Følg instruktionerne på skærmen. Når du er færdig, skal du genstarte din computer.