Sådan konverteres PDF til Keynote

Keynote er præsentationsapplikationen, der følger med Apples iWork-produktivitetssuite. I lighed med Microsofts PowerPoint-program lader Keynote brugerne oprette lysbilledshow, der indeholder tekst, billeder, links og animationer. Applikationen bruger .KNT-filformatet til sine lysbilledshow, hvilket betyder at du ikke kan åbne en .PDF-fil i Keynote uden først at konvertere filen. Programmet PDF til Keynote konverterer hver side af en .PDF-fil til et individuelt Keynote-dias, så du kan åbne din .PDF-fil i Keynote i et par enkle trin.

Trin 1

Åbn en webbrowser, og naviger til cs.hmc.edu/~oneill. Klik på "Gratis software", efterfulgt af downloadlinket til PDF til Keynote-applikationen.

Trin 2

Dobbeltklik på PDF til Keynote .DMG-filen, og følg instruktionerne på skærmen for at installere applikationen på computeren.

Trin 3

Dobbeltklik på applikationsikonet PDF til Keynote for at starte applikationen.

Trin 4

Klik på menuen "File", og vælg "Open ...". Find den .PDF-fil, du vil konvertere på computerens harddisk, fremhæv den, og klik på knappen "Åbn" for at åbne filen i programmet PDF til Keynote.

Trin 5

Klik på menuen "File", og vælg "Save To ...". Klik på pilen til højre for overskriften "Filformat", og vælg det Keynote-format, du vil konvertere .PDF-filen til fra rullemenuen.

Klik på knappen "Gem" for at gemme PDF-filen som en Keynote-fil.