iOS 9.3 Beta 1 Udgivet til Test med Night Shift, Password Protected Notes, Multi-User Edu Logins

Apple har udgivet den første betaversion af iOS 9.3 til brugere, der deltager i udviklerprogrammet. Bygningen ankommer som 13E5181d og kan installeres på enhver iPhone, iPad eller iPod touch kompatibel med iOS 9.

Til en punktudgivelse ser iOS 9.3 ud til at være temmelig funktionsrige, med inkluderingen af ​​forskellige nye funktioner og evner, herunder en nattetidslampe kaldet Night Shift (som meget ligner Flux), adgangskode og Touch ID beskyttelse med Notes app, og nye evner inden for Health app, News app og CarPlay. Flere nye 3D Touch-genveje er også tilføjet til startskærmen for enheder med iOS 9.3. Derudover er tilsyneladende begrænset til uddannelsesbrugere, vil der være støtte til flere brugere på enkelt enheder.

Med en række nye funktioner og ændringer, der blev introduceret til betaen af ​​iOS 9.3, har Apple endda oprettet en iOS 9.3 preview-side til alle brugere og en særlig Uddannelsesforhåndsvisning-side for dem, der arbejder med iOS-enheder i uddannelsesmiljøer. Begge er værd at surfe igennem, hvis du er interesseret i, hvad der kommer op for iOS.

Bemærk, at iOS 9.3 beta 1 udgivelsen er bortset fra iOS 9.2.1 betas, der allerede er derude.

Separat har Apple også udgivet første beta-versioner af WatchOS 2.2, tvOS 9.2 og OS X 10.11.4, selv om hver af disse opdateringer er mindre funktionelle end iOS 9.3, synes de at være nødvendige for kompatibilitetsformål med iOS 9.3-enheder.