Sådan Stop Autoplay Video i Safari til Mac

Automatisk afspilning af video opstår ofte, når du surfer på internettet, og mange websteder begynder at sprænge dig med video og lyd, så snart du læser en webside. Dette kan være godt for nogle hjemmesider og videoer, men det kan også være frustrerende eller uønsket. En skjult indstilling i Safari gør det muligt at deaktivere autoplay-videoen være temmelig simpel på Mac'en, så hvis du vil stoppe autoplaying-videoer, er der en mulighed for at gøre netop det.


En hurtig vigtig note: Moderne versioner af Safari inkluderer en disable autoplay-funktion, der diskuteres her, som er adskilt fra det, der er beskrevet nedenfor. I tilfældige versioner af Safari (noget før High Sierra), hvis du vælger at stoppe autoplay video, vil hver video i Safari kræve brugerinteraktion, før den kan afspilles. Det betyder typisk, at du skal klikke på videoen og derefter klikke på afspilningsknappen for at starte videoen. Alle autoplaying-videoer stoppes, men det er også muligt at trykke let på afspilningsknappen for at starte en video - i stedet er det en to-trins playproces, der kræves for at afspille video. Du kan prøve nedenstående indstilling og se om det virker for dig, hvis ikke, så er det lige så nemt at deaktivere og gå tilbage til standardindstillingerne for at tillade autoplay og inline video igen.

Sådan stopper du alle autoplaying-videoer i Safari på Mac

Ved at ændre denne indstilling, der stopper automatisk afspilning af videoer, vil alle andre videoer i Safari kræve bruger handling, før de kan afspilles.

  1. Afslut Safari fra Mac
  2. Åbn Terminal-appen i MacOS som fundet i / Programmer / Hjælpeprogrammer /
  3. Indtast følgende syntaks præcist, dette gør det muligt at debug-menuen i Safari:
  4. defaults write com.apple.Safari IncludeInternalDebugMenu 1

  5. Tryk på returnøglen for at udføre standardindstillingen
  6. Åbn Safari på Mac og træk den nyaktiverede "Debug" -menu og gå til undermenuen "Media Flags" og vælg derefter "Disallow inline video"
  7. Genindlæs / opdater eventuelle eksisterende websider for at få indstillingen til at virke

Du kan prøve det selv, indlæse enhver webside, hvor en video automatisk vil spille, og det vil ikke længere gøre det. En hvilken som helst tilfældig YouTube-video eller denne side på Bloomberg.com ville automatisk afspille en video, når de indlæses, men med denne indstilling aktiveres videoens autoplay i Safari uden brugerhandling for at tillade, at videoen skal indlæses og afspilles.

Husk, at når du deaktiverer "inline video" (og dermed automatisk afspilningsvideo), stopper du faktisk evnen til Safari til at afspille enhver webvideo som standard uden brugerinteraktion. Det betyder, at selv YouTube-videoer og Vimeo-videoer ikke bliver indlæst automatisk, før du klikker på dem for at afspille dem. Nogle brugere kan finde dette for besværligt at håndtere, og vil dermed genaktivere inline video og auto-play video.

Genaktiver og Tillad Inline Video og Video Autoplay i Safari på Mac

Hvis du aktiverede den forudgående indstilling og finder det for besværligt at afspille andre videoer på nettet, skal du blot vende omstillingen ved at skifte menupunktet igen:

  1. I Safari skal du trække ned "Fejl" -menuen og gå tilbage til undermenuen "Media Flags"
  2. Vælg "Disable inline video" igen, så den ikke længere har en afkrydsningsfelt ud for den

  3. Opdater eventuelle eksisterende åbne websider for ændringen til at overføre

Hvis du skifter indstillingen igen, vil alle webvideoer kunne afspilles som sædvanlige uden et yderligere trin i brugerinteraktion, men vil også tillade automatisk afspilning af videoer på websider.

* Safari 11 i MacOS Sierra og MacOS High Sierra 10.13 og videre indbefatter en nemmere adgang til automatisk afspilning af videoaktiveringsfunktion. Således er dette tip mest relevant for tidligere versioner af MacOS og tidligere udgivelser af Safari.

Selvom skjult som standard, har Safari fejlfindingsmenuen mange nyttige muligheder for webudviklere, så hvis du er en webarbejder i en hvilken som helst sort, det være sig en frontend designer, webudvikler eller endda bare en programmør eller tinkerer, du kan finde det nyttigt og sjovt at lege med. Mange af de valgfrie indstillinger i fejlfindingsmenuen er meget avancerede, og det er bestemt ikke beregnet til tilfældig brug, og vær opmærksom på, at hvis du aktiverer menuen og begynder at skifte forskellige switches, kan du forhindre Safari i at fungere efter hensigten. Således vil du holde fast ved valgmuligheder i fejlfindingsmenuen, der forklares, eller som er relevante for dig, start ikke tilfældigt ud af ting (vel, i det mindste uden at spore hvad de er, så du kan vende omstillingen, hvis det er nødvendigt ).

Har du flere tip eller tricks på automatisk afspilning af videoer i Safari på Mac? Lad os vide i kommentarerne!