Stronghold Crusader V1.2 snyderi

PC-spillet "Stronghold: Crusader" opdaterer FireFly Studios 'spil med middelalderlig krigsførelse og borgeradministration for at omplacere handlingen i en fjernøstlig verden af ​​korsfarere og hellige fæstninger. Spillet, hvis endelige opdatering var version 1.2, indeholder et antal snyderi, der hjælper spillerne med at komme videre gennem missionerne i et hurtigere tempo for at se mere af spillet.

Master snydekode

For at aktivere flere snydekoder i spillet skal du indlæse spillet og vente på, at hovedmenuskærmen vises. Hold "Skift" og "Alt" og tryk på "A." Flere andre snyder vil nu være tilgængelige i spillet.

Lås op for alle områder / skift tegn

For at se alle missionerne i "Stronghold: Crusader" uden at skulle slå og låse hver mission op ad gangen, skal du indtaste oplåsningskoden. Start et spil med master cheat-koden aktiveret og gå videre til skærmbilledet til valg af niveau. Hold "Alt" og tryk på "C" for at låse op for alle missioner til valg og spil i den rækkefølge, du vil. Du kan også bruge denne kode i spillet til at skifte mellem tegn, så du får det bedste ud af hver korsfarers evner.

Højt guld og popularitet / gratis varer

Du har brug for to ting for at opbygge en stærk fæstning i ethvert "Stronghold" -spil: masser af guld til at købe ressourcer og en høj popularitetsvurdering til at styre dine emner. For at øge begge disse skal du indtaste masterkoden og derefter starte enhver mission. Hold "Alt" og tryk på "X" for at øge guld med 1.000 og Popularitet med 100. Du kan gøre dette flere gange inden for et niveau. For at tage dit guld helt ud af ligningen skal du holde "Alt" og trykke på "F" for at gøre alle varer og ressourcer gratis at købe.

Ødelæg fjender

Hvis en bestemt fjende eller fæstning gør dit spil vanskeligt, kan du bruge flere snydeangreb, der er åbne for dig, efter du har indtastet mastercheatkoden på titelskærmen. For at ødelægge en enkelt fjende skal du holde "Alt" og trykke på "Z" og derefter vælge en fjende ved at klikke på ham. For at ødelægge en hel fæstning med et enkelt klik, hold "Alt" og tryk på "K", vælg derefter den fæstning, der skal ødelægges. For at ødelægge fjendens vigtigste højborg, uanset hvor det er placeret på kortet, skal du holde "Alt" og trykke på "G." Hold "Alt" og tryk på "Y" for voldeligt at ødelægge alle fjender på skærmen.