MacBook Pro 13 "bliver droppet ved 195mph ... men vent det stadig støvler!

Her er en Mac heartbreaker: En motorcykel entusiast tog en tur med sin MacBook Pro 13 " I en rygsæk mislykkedes lynlås, der holdt MacBook Pro på plads, en rapporteret 195mph (315km / h)!

det var en dejlig søndag eftermiddag, og drengene vinkede for en tur ... på nogle forbandede magtfulde motorcykler ...

En af dem tog sin helt nye MabBook Pro 13 "på sin standard backpack ...

Når du testede cyklen på 315 km / t [195mph], begyndte rygsækets lynlås at mislykkes ... og pludselig fløj macbooken gennem luften ... lander på siden af ​​vejen, begynder en serie af sving og knuser fra omkring 150 meter ... mens de bliver revet fra hinanden.


Aluminium er virkelig bøjet op og endda revnet på nogle steder, skærmen er fuldstændig ødelagt, og der var en del indre skader. Selvfølgelig er skaden ret alvorlig, men forbavsende nok er der en lidt glad slutning: maskinen kører stadig, når den er tilsluttet en ekstern skærm!

den bedste del ... vi forsøger at få det til at fungere igen .... og vi kunne !!!
harddisken, bundkortet og superdrive overlevede! og med en ekstern skærm, tastatur / mus og nye ddr3 hukommelsesmoduler ... det startede !!

Hvad en bummer om MacBook Pro, men det faktum, at det stadig kan starte, er temmelig imponerende, du skal give æren til den hårde aluminiumskal. Citatene er fra, og flere billeder er på NeoWin Forums, tak for at sende dette i Kevin!