En løsning til Mother Ducking Shotty iPhone AutoCorrections of Colorful Words

IPhone autocorrect funktionen er ret aggressiv med bestemte ord og sætninger. Selvom du vedvarende kan annullere korrektionerne for at undervise autokorrektur, hvad du rent faktisk mente at skrive, kan du stadig finde særligt farverige ord, bliver løbende autokorrigeret til meget venligere variationer, der ofte involverer dyr, som hvis du forsøger at lyde en bestemt måde virkelig kan tag oomph ud af dine påtænkte ord.Hvis du virkelig ønsker at bruge bestemte ord uden utilsigtet autokorrektion, er en løsning af en eller anden type at bruge genvejstastaturet til genvejstastning for øjeblikkeligt at bytte en genvej til en anden sætning. Dette vil overvinde iOS-ordbogens præference for at have en ren mund, så du bliver så beskidt som du skal være.

I dette tilfælde erstatter vi den universelt morsomme og elskede / hadede "ducker" -automatiske udskiftning med "fudger" -ordet, der faktisk var beregnet (holde fast i fudgen eller gå med din mere farverige foretrukne variation, som vi ikke vil udskrive her ).

  • Åbn Indstillinger og gå til "Tastatur", rul ned til "Genveje" og vælg "Tilføj ny genvej ..."
  • I "Phrase" sektionen skal du sætte det ord, du rent faktisk mente at skrive (du mente "fudging", ikke?)
  • I afsnittet "Genvej" skal du sætte ordet vedvarende autokorrigeret, som "ducking"
  • Vælg "Gem" og gå til et hvilket som helst tekstindtastningsfelt, skriv det originale "ducking" -ord som beregnet og se det erstatte sig med "fudging"

Tilføj yderligere genveje for mere af din farverige autokorrektion efter behov, uanset om det er noget "shotty" eller en total "bass hele".

Når du taler om autokorrektur, hvis du har vedvarende korrigerede fejl eller nu har helt fejlagtige autokorrektioner, kan du altid nulstille ordbogen og starte fra bunden.

Tak til Max for at sende i tip ideen