Sådan brænder du en PSP UMD

Elementer, du har brug for

  • USB-kabel

  • UMD PSP-spil

Sony PlayStation Portable (PSP) bruger den universelle mediedisk (UMD) som sit spilmedium, men du kan kopiere spildisken til din computer og tilbage på din PSP-hukommelse. Dette betyder, at du kan spille PSP-spil i fuld længde fra din memory stick uden nogensinde at skulle bruge dine UMD'er, hvilket forhindrer UMD'erne i at blive beskadiget ved at bruge de digitale sikkerhedskopier af dem i stedet.

Tænd din PSP, og tryk på knappen Vælg for at åbne den visuelle skalmenu. Vælg USB-enhed, indtil den læser "UMD Drive." Indsæt din PSP-spildisk i PSP-drevet.

Tilslut din PSP til din computer med USB-kablet, og vælg USB-forbindelse i PSP-hovedmenuen. Et vindue vises på computerskærmen, og du vil se en enkelt ISO-fil. Dette er spilfilen på UMD.

Højreklik på ISO-filen, og klik på Kopiér. Højreklik på et område på computerens skrivebord og klik på Indsæt for at rippe en kopi af spillet til din computer. Afbryd PSP, når overførslen er gennemført. Fjern UMD fra PSP-drevet.

Tryk på Select-knappen på PSP igen, og den visuelle shell-menu vises. Vælg USB-enhed, indtil den læser "Memory Stick". Tilslut din PSP til din computer igen, og vælg USB-forbindelse. Denne gang, når vinduet vises på computeren, vil du se filerne og mapperne på PSP-hukommelsen.

Højreklik på ISO-filen på skrivebordet, og vælg Kopi. Højreklik på ISO-mappen på din PSP-hukommelsespind, og klik på Indsæt for at brænde UMD ISO-filen på din PSP-hukommelsespind. Når processen er afsluttet, skal du frakoble din PSP fra din computer.

Gennemse PSP-menuen, og du vil nu se spillet i spilafsnittet. Vælg det med X-knappen, og spillet starter uden UMD i PSP-diskdrevet.

Advarsler

Brug kun dine lovligt købte PSP-spil til at lave sikkerhedskopier.