Skriv og send en komplet Email med Siri hurtigere end nogensinde

Hvis du har sendt e-mails ud med Siri før, har du sikkert bemærket, at Siri ofte svarer til den oprindelige email-anmodning med en forespørgsel om, hvad postfaget eller -kroppen skal indeholde, hvilket gør dig i stand til at reagere med en anden sætning og fortsætte en back- -fortid dialog med Siri indtil feltet til, emne og besked er afsluttet. Der er bestemt ikke noget galt med den tilgang, men du kan skrive komplette e-mails med Siri meget hurtigere ved at bruge bestemte søgeord i dine talekommandoer.

De vigtige søgeord, der skal bruges til komplette mailbeskeder, er: "til", "om" og "og sige", og de skal bruges i et kommandoformat som sådan:

send e-mail til [modtager] om [emne] og sig til [email body]

For eksempel at sende en komplet email adresseret til "Danny DeVito" med emnet "Taco Carts" og body meddelelsen om "Jeg fandt den bedste taco cart nogensinde" ville du bruge en komplet sætning med Siri som det vist nedenfor. De vigtige søgeord er sat i fed skrift for at fremhæve deres placering i forhold til kommandoen:

Send en mail til Danny Devito om Taco Carts, og sig jeg fandt den bedste taco cart nogensinde

Siri vil skrive e-mailen som sædvanlig, men i stedet for at anmode om en krop eller et emne fra dig igen, vil det udfylde alt automatisk, med postmeddelelsen umiddelbart klar til at sende ud. Siri bliver færdig med at spørge om meddelelsen er klar til at sende, du kan bare sige "Ja" eller trykke på "Send" kommandoen på skærmen selv.

Dette er betydeligt hurtigere end spørgsmålet og svarmetoden, der følger med standard "email name" kommandoen, prøv det selv med Siri.

Siri er imponerende nyttigt på flere måder, end du oprindeligt kan indse, ikke gå glip af vores andre Siri-tip til at få mere brug ud af den virtuelle stemmeassistent.

Tak for tip ideen Greg