Nemt estimere appsalg og downloads af enhver iOS og iTunes Store App

At få specifikke oplysninger om iTunes og iOS App Store-overførsler er notorisk vanskelige, meget få udviklere er ærlige nok til at dele downloadtællinger, og de fleste udviklere beskytter downloaddata af konkurrencemæssige årsager. Hvis du er nysgerrig, hvor godt en bestemt app i iOS iTunes Store sælger, prøv at bruge denne hurtige og beskidte formel for at få et groft estimat af salgstal:

Antal bedømmelser * 30 = Salgsopgørelse

Denne uvidenskabelige formel kommer fra udvikleren af ​​River of News, en Google Reader-app til iPad, der bekræfter formlen er rimelig nøjagtig:

Jeg fandt flere kilder uafhængigt siger, at omkring 1 ud af 30 købere af en betalt app vil bedømme det i butikken. Jeg har nu to apps i butikken, og dette forhold har holdt op bemærkelsesværdigt godt.

Jeg løb formlen på Angry Birds, og kom op med seks billioner quadrillion gazillion infinitiy downloads, hvilket lyder om præcis. Så næste gang du begynder at hælde penge til iPhone app udvikling, tag et kig på nogle af de apps derude og kør formlen, det er ikke perfekt, men det er bedre end ingenting.

Opdatering: Løst linket til udviklerens websted.