Fix iOS Fast på "Verificer opdatering"

Mange brugere, der installerer iOS-opdateringer (enten beta- eller endelige versioner), støder på et problem, hvor en snap-pop-up-indikatormeddelelse, der siger "Bekræft opdatering ...", vises fast på skærmen. Dette er et ret almindeligt problem, der er noget irriterende, fordi iOS-opdateringen verificerer, er hele iPhone eller iPad ubrugelig.

Heldigvis er det meget nemt at fastsætte et fastgørende opdateringsproblem på iPhone eller iPad i næsten alle tilfælde.


Før du gør noget andet, skal du være sikker på følgende: iOS-enheden skal have en aktiv wi-fi-forbindelse, iOS-enheden skal have tilstrækkelig ledig plads til at installere en opdatering.

Vent: Er iOS-opdateringen virkelig fast på "Verificering af opdatering"?

Bemærk, at beskeden "Bekræft opdatering" ikke altid er en indikator for noget, der sidder fast, og det er helt normalt, at meddelelsen vises på skærmen af ​​en opdaterings iOS-enhed i et stykke tid. Derudover kan den verificerede opdateringsproces tage et øjeblik eller to, da Apple-serverne kontaktes. Verificeringsopdateringsproceduren kan tage endnu længere tid, hvis du forsøger at opdatere en iPhone, iPad eller iPod touch, når en ny version af iOS lige er blevet debuteret, fordi mange millioner af brugere alle forsøger at opdatere deres enheder på samme tid, hvilket kan nogle gange forårsage forsinkelser i behandlingen. Den gode nyhed er, at dette typisk løser sig selv i kort rækkefølge.

Så det første skridt er at bare vente et stykke tid. Lad opdateringen bekræfte som sædvanlig, ikke gribe ind.

Langt størstedelen af ​​tiden vil meddelelsen "Verificer opdatering ..." løse sig selv, og det er faktisk ikke fast . Det kan tage et par minutter eller endnu længere, det er helt normalt. Når den verificerede opdateringsproces er færdig, starter iOS-opdateringen som normalt.

Alvorligt, giv det rigelig tid til at verificere. Det vil nok rette sig selv.

Fastgørelse af en fast iOS-meddelelse "Bekræft opdatering"

Hvis du er helt sikker på, at iOS-opdateringen faktisk sidder fast på skærmen "Verificer opdatering", hvilket betyder, at du har ventet mindst 15 minutter, har enheden en god wi-fi-forbindelse og rigelig lagerplads, og du ved, at iOS-opdateringen faktisk sidder fast på "verificering", så kan du fortsætte med det første enkle fejlfindingstrick.

Brug tænd / sluk-knappen

Det første skridt er at blot trykke på knappen "Power" på siden (eller toppen) af enheden et par gange.

Dette vil tvinge iPhone eller iPad til at låse skærmen, hvorefter skærmen op igen, låses derefter igen og vække skærmen igen. Gentag dette flere gange i træk og vent et par sekunder mellem hver tryk. Af en eller anden grund vil kontinuerlig at trykke på tænd / sluk-knappen næsten altid løse den faste "verificer opdatering" fejl. Nogle gange tager det 5-10 trykcykler, men det ser ud til at skubbe iOS-opdateringen sammen, og verifikationsprocessen accelereres pludselig og afslutter.

Du ved, om tænd / sluk-knappen fungerer, fordi enhedens skærm bliver sort, og du vil se et  Apple-logo efterfulgt af en statuslinje, da iOS-opdateringen begynder at installere som normalt. Når du har set Apple-logoet og fremdriftslinjerne, skal du lade enheden sidde og installere softwareopdateringen. Dette kan tage 30 minutter eller mere afhængigt af enhedens hastighed og internetforbindelse.

Genstart og prøv igen

Hvis der er gået en time eller mere, og strømknappens trick fejler, kan du forsøge at tvinge genstart iPhone eller iPad ved at holde Power og Home nede, indtil du ser Apple-logoet.

Når enheden er startet igen, kan du forsøge at geninstallere opdateringen ved at gå til "Indstillinger" og derefter til "Generelt" og "Softwareopdatering" og vælge "Installer" som normalt.

Alt rodede op? Gendan med iTunes

Hvis tænd / sluk-knappen ikke virker, og du tvunget genstarter iPhone eller iPad, og alt er rodet eller ikke fungerer, skal du genoprette enheden med iTunes som beskrevet her. Du vil gerne være sikker på, at du har en backup, der er praktisk at gendanne fra, ellers kan du nulstille enheden som om den er ny til de oprindelige indstillinger.

Har disse tips arbejdet for dig? Kender du til et andet trick til at reparere iOS, hvis det sidder fast på skærmen "Verificer opdatering"? Lad os vide i kommentarerne.