Sådan stopper du anmodning om donation af uønsket post

Ifølge Charity Navigator, et websted, der vurderer velgørenhedsorganisationer, handler den største klage om velgørenhedsjunk mail, der spørger, hvordan det kan stoppes. Hvert år modtager tusinder af mennesker uopfordrede donationsanmodninger fra velgørenhedsorganisationer. Hvis du allerede er en velgørenhedsdonor, kan uønskede anmodninger fra ukendte virksomheder øges betydeligt. Hvordan sker dette? Dit navn føjes til en adresseliste, selvom du kun donerede $ 5. Velgørenhedsorganisationer bruger postlister som en vigtig kilde til at anmode om donationer. Uanset om du vælger at donere eller ej, er der effektive måder at stoppe uønsket donations junk mail.

Få dit navn fjernet fra postlister. Tilmeld dig gratis online på DirectMail.com ved at udfylde formularen National Do Not Mail. Sørg for at læse ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål), inden du udfylder formularen. Vælg hvilke forsendelser, du vil modtage, eller vælg ingen, hvis du foretrækker ikke at modtage forsendelser. Ejere af postlister får adgang til Direct Mail-databasen for at opdatere deres database med din mailpræference.

Beslut om du overhovedet vil bidrage til velgørenhedsorganisationer, og vælg i så fald kun en eller to velgørenhedsorganisationer, som du gerne vil støtte. Husk at begrænse antallet af velgørenhedsorganisationer i stedet for at donere $ 5 til 20 forskellige velgørenhedsorganisationer. Doner alle pengene til en eller to, som du har valgt. Dette reducerer antallet af mailinglister, der vil have dit navn på dem som en potentiel donor.

Find de velgørenhedsorganisationer, som du ønsker at donere til online på Charity Watch (American Institute of Philanthropy) og Charity Navigator (se afsnittet Ressourcer). Vælg dem, der understøtter de årsager, du virkelig holder af. Disse websteder viser kun velrenommerede velgørenhedsorganisationer. Tjek for at se, hvordan de vil bruge din donation, deres årsregnskab, rating, ledelse, mission statement, og om de har en donors privatlivspolitik.

Bidrag kun til velgørenhedsorganisationer, der har en forpligtelse om donors privatliv eller en "fravalg" -mulighed, så dit navn ikke sælges, lejes eller byttes mod andre organisations postlister. Dette forhindrer dig i at blive "tagget" som en etableret velgørenhedsdonor og reducerer den donationsjunk mail, du modtager.

Inkluder "FundRaising Reduction Notice", der er tilgængelig på Charity Watch, med dine donationer for at reducere anmodninger fra dem eller advare dem om ikke at sælge, leje eller give din donorhistorik til andre organisationer. Bed om, at den velgørenhedsorganisation, du vil støtte, kun sender dig donationsanmodninger i bestemte intervaller, f.eks. Årligt. Ellers vil nogle velgørenhedsorganisationer bede om donationer flere gange om året.

Registrer dig på Direct Marketing Association's DMA Choice-websteds "Mail Preference Service" for at få dit navn fjernet fra postlisten over virksomheder, der er medlemmer. Vælg kategorien "andre mail-tilbud" for at søge efter velgørenhedsorganisationer, der sender donoranmodninger til dig. Velgørenhedsorganisationer er i alfabetisk rækkefølge med andre virksomheder og deres kontaktoplysninger. Send din anmodning direkte til dem. Vælg "Stop alle andre mail-tilbud" hvis du ikke vil have e-mail-tilbud fra alle de børsnoterede virksomheder. Find ud af, hvor ofte du har brug for at forny din anmodning om e-mail-præference.

Gem alle de originale konvolutter, returner konvolutter, donationsdokumenter og postetiketter til reference fra donationsanmodningerne. Brug marketingkoderne til at spore den oprindelige organisation, der har givet dit navn til disse velgørenhedsorganisationer og andre, som du muligvis ikke har modtaget mail fra endnu.

Kontakt velgørenhedens kundeserviceafdeling for at bede dem om at fjerne dig fra deres adresseliste. Giv dem markedsføringskoderne for at finde ud af navnet på det firma, der har angivet dine postoplysninger. Kontakt de andre virksomheder for også at anmode om fjernelse fra deres adresselister.

Tips

Du kan også stoppe kredit tilbud, katalog og magasin junk mail fra bestemte virksomheder eller alle tilbud i disse kategorier på Direct Marketing Association's hjemmeside DMAChoice.org.

Den nationale liste over ikke-opkald til dine telefonnumre, der blev oprettet for at forhindre, at telemarkedsførere ringer til dig, er ikke den samme tjeneste som den nationale ikke-postliste, der bruges til junk mail. Du skal tilmelde dig hver af disse tjenester separat.

Registrer din klage til Better Business Bureau, hvis du fortsætter med at modtage donation junk mail fra et firma, der ikke overholder din anmodning om at stoppe deres mailings. Find ud af om andre statslige og lokale forbrugerbeskyttelsesagenturer har regler for uopfordret mail.

Advarsler

At sende uønsket mail tilbage med "vende tilbage til afsenderen" eller anmode om fjernelse fra anmodningerne i deres porto-betalte svarkuvert fjerner dig ikke fra velgørenhedens postliste. Det bekræfter kun, at du er en "live" kontakt, og de uønskede forsendelser vil sandsynligvis fortsætte.

Du kan muligvis ikke stoppe al donation junk mail, men du kan i høj grad reducere det beløb, du tidligere har modtaget. Det kan tage tre måneder eller længere, før anmodningerne om uønsket post falder.

Ikke alle direct mail-marketingfolk er medlemmer af Direct Marketing Association. Medlemskab er frivilligt, og intet føderalt regeringsorgan regulerer uopfordret post.