Lav en gratis dagplejeflyer

Hvis du starter en ny dagplejevirksomhed eller har brug for at tromme mere forretning til din eksisterende dagpleje, skal du få ordet ud. En af de bedste måder at sprede budskabet om din dagpleje er at sende flyers rundt i dit område, især på steder, hvor forældre til små børn sandsynligvis kommer ofte. Hvis du har Microsoft Publisher og en farveprinter, kan du oprette en gratis flyer, der ligner en professionel oprettet den.

Trin 1

Åbn Microsoft Publisher. I Publisher 2003 skal du åbne "Publikationer til udskrivning" i procesruden "Nyt fra et design". Klik på "Flyers", og vælg derefter en flyerskabelon fra galleriet. I Publisher 2007 skal du klikke på "Flyers" fra listen "Publikationstyper" og vælge et design.

Trin 2

Klik på prøvebilledet i flyer-skabelonen, og indsæt et nyt billede. Højreklik og vælg "Skift billede." Vælg et billede fra filen, hvis du har en passende grafik, eller vælg en clipart-indstilling.

Trin 3

Vælg de største tekstfelter med pladsholder ved at klikke inde i den med musen. Indtast grundlæggende oplysninger, der vil fange opmærksomheden hos en potentiel ny daginstitutionsklient. For eksempel kan du annoncere for dine priser, din oplevelse, aldrene for børn, som du yder pleje for, og om du er certificeret i førstehjælp eller HLR.

Trin 4

Klik inde i et mindre pladsholdertekstfelt, og indtast dine kontaktoplysninger. Du ønsker måske ikke at angive din faktiske adresse, selvom det nærmeste større kryds inkluderet vil hjælpe potentielle dagplejekunder med at beslutte, om du er tæt nok på deres hjem eller virksomheder.

Trin 5

Skift farverne på objekter såsom figurer i skabelonen ved at højreklikke og vælge "Format objekt". På fanen "Farver og linjer" skal du vælge den farve, du vil bruge, i rullemenuen "Fyld".

Tryk på tastaturgenvejen "Ctrl + S" for at gemme din dagpleje-flyer. Udskriv flere og begynd at hænge dem rundt i nabolaget.