Hvad betyder "Trending Now" på Yahoo?

Yahoo! tilbyder en førende søgemaskine og tilbyder en række webbaserede tjenester. Den øverste Yahoo! Dags søgeresultater vises i afsnittet "Trending Now" på Yahoo! s hjemmeside. Dette giver brugerne et hurtigt overblik over dagens populære emner. Ved at klikke på et af Trending Now-emnerne føres du til Yahoo! S søgeside. Trending Now sektionen blev tidligere kaldt "Populære søgninger" og udfører den samme funktion.

Yahoo! Søg

Yahoo! søger på hele Internettet og filtrerer dine resultater efter dato, region eller medietype, såsom bøger, videoer eller billeder. Fra midten af ​​2011, Yahoo! er den næstmest populære søgemaskine på verdensplan. I betragtning af Googles kæmpe markedsandel - næsten 84 procent af det globale marked for søgemaskiner - svarer dette til knap 7 procent af det globale marked.

Trending Now: Top søgeresultater

Yahoo! S hjemmeside inkluderer et afsnit mærket Trending Now, der viser et øjebliksbillede af de 10 mest populære søgetermer til enhver tid. Hvert søgeudtryk er et link, som du kan følge til Yahoo! S søgeresultater om dette emne. For eksempel, hvis det mest anvendte søgeudtryk var "Miljø", ville dette vises i nummer et slot; at klikke på linket fører dig direkte til en Yahoo! søg på ordet "Miljø." Søgeudtryk kan bestå af mere end et ord.

Trender nu: Nyhedsblog

I maj 2011, Yahoo! lancerede en daglig nyhedsblog, også kaldet Trending Now, som dels er baseret på dagens øverste søgeresultater, dels på hvad der deles via Facebook og Twitter og dels på de seneste nyheder og aktuelle begivenheder. Denne blog har artikler om emner af interesse for Yahoo! søge brugere samt video-nyhedsudsendelser og links til websteder med yderligere information.

Lignende tjenester

Andre websteder viser også populære søgninger ved hjælp af søgemaskiner, der er forbundet med dette websted. For eksempel fremhæver Microsofts MSN-hjemmeside de fem bedste resultater på Bing !, en søgemaskine, der ejes af Microsoft. Google tilbyder Google Trends, som giver dig mulighed for at se populariteten af ​​et givet søgeemne. Google Trends-hovedsiden viser de 10 bedste søgninger på Google på det tidspunkt.