Sådan bruger du 72 nye emoji ikoner lige nu fra Unicode 9

IOS 10 vil sandsynligvis omfatte 72 nye emoji-tegn som en del af Unicode 9.0-standarden, men du behøver ikke vente på næste generations operativsystem, hvis du vil begynde at have det sjovt med de nye emojis lige nu.


Ved hjælp af en lille kopi og indsæt trickery kan du få fat i de nye Emoji-ikoner og bruge dem lige nu og bruge dem på en hvilken som helst iPhone, iPad eller endda en Mac, PC eller Android, hvis det ønskes.

Bemærk, at dette er en løsning, der bruger billeder af Emoji, da de endnu ikke er inkluderet i Emoji-tastaturet i iOS eller andre steder, uanset systemversionen. Det antages, at Unicode 9 emojis vil blive bundtet med et fremtidigt iOS 10 Emoji tastatur, men i øjeblikket er det ikke inkluderet i den installerede betaversion.

Brug af nye emoji ikoner med en kopi og indsæt trick

  1. Gå til Emojipedia her og rul ned lidt, indtil du begynder at se emojis
  2. Tryk og hold for at vælge, og træk ned, indtil du kommer til bunden af ​​emoji-listen, og vælg derefter "Kopier"
  3. Skift til Notes-appen i iOS, og opret en ny note, tryk så og hold og vælg derefter "Indsæt"
  4. Hvis du vil bruge en individuel Emoji, skal du trykke og holde den nede og vælge kopi og derefter indsætte den i en iMessage, e-mail eller andetsteds

Dette fokuserer på at kopiere og indsætte til brug i iOS, men det ville fungere det samme på Mac, Android eller Windows også.

Som nævnt før er dette meget løst, fordi det er billedfiler og ikke Emoji-ikonerne i fuld opløsning selv. Dybest set betyder det, at hvis du ser på dem tæt eller ved større opløsning, finder du, at de bliver pixeleret hurtigere end de ellers ville. Derudover, da de er billeder snarere end emoji-tegn, gengives de som et billede snarere end et særligt tegn, og skal ikke skaleres op eller ned på samme måde. Ikke desto mindre, hvis din primære kommunikationsmetode er i Messages app, virker det fint at få pointet på tværs.

Hoveder op til iDownloadblog for at finde tricket.