Offentlig Beta 3 af MacOS High Sierra og iOS 11 tilgængelig nu

Apple har udgivet den tredje offentlige beta-build af MacOS High Sierra 10.13, iOS 11 og tvOS 11. Dette kommer en dag efter, at udvikleren bygger af iOS 11 beta 4 og macOS High Sierra beta 4 blev udgivet til testere i udvikler preview-programmet.

Brugere, der for øjeblikket er tilmeldt det offentlige beta-program, kan finde de seneste offentlige beta 3-udgivelser, der kan downloades nu via ikonet iOS-indstillinger eller i sektionen Mac App Store-opdateringer.

Betasystemsoftwaren er mindre stabil og mere problematisk i forhold til den endelige opbygning af et operativsystem. Ikke desto mindre kan nysgerrige brugere vælge at deltage i de offentlige beta-testprogrammer ved at tilmelde sig via Apple. Dette giver nogen mulighed for at udforske de forskellige spændende nye funktioner, der kommer til iOS 11 og til macOS High Sierra.

Brugere kan lære mere om at installere den iOS 11 offentlige beta her, og installere MacOS High Sierra public beta her, hvis interesseret.

Det anbefales kraftigt ikke at køre beta system software på en primær enhed eller primær computer. Sikkerhedskopier altid en Mac, inden du installerer softwareopdateringer, især beta-udgivelser.

De endelige versioner af MacOS High Sierra og iOS 11 vil være tilgængelige for offentligheden i efteråret.