Sådan opdateres Action Replay på en DS, hvis du har en Mac

Action Replay er et spilmodifikator til Nintendo DS-systemet, der giver brugerne mulighed for at bruge et antal koder, snydekoder og andre modifikatorer med deres DS-spilpatroner. Enheden kan fuldt opdateres, men det kræver applikationsgrænsefladen. Da dette program er beregnet til at blive udført på en Windows-baseret computer, er Mac-brugere tvunget til at bruge et virtuelt systemprogram til at køre Windows på deres Mac OS-baserede computere, så de kan opdatere deres Action Replay-patroner.

Trin 1

Køb og download et virtuelt operativsystemprogram på din Mac OS-baserede computer. Boot Camp, Parallels og VMware Fusion er et par af de tilgængelige virtuelle operativsystemprogrammer. Følg instruktionerne på skærmen eller instruktionerne, der fulgte med produktet for at installere programmet. Under installationsprocessen bliver du bedt om at indsætte en kopi af en Windows OS-installationsdisk i computerens diskdrev. Gør det, og fortsæt med at følge instruktionerne på skærmen for at afslutte installationsprocessen.

Trin 2

Kør det virtuelle operativsystemprogram ifølge de instruktioner, der fulgte med produktet (nogle produkter har du startet Windows fra Mac OS, mens nogle har nulstillet computeren på en bestemt måde for at starte Windows) for at starte den virtuelle version af Windows.

Trin 3

Indsæt Action Replay PC-applikationsdisken i computerens diskdrev, mens det virtuelle Windows-operativsystem kører. Dobbeltklik på diskbilledet for at starte installationsprocessen. Følg instruktionerne på skærmen for at installere programmet Action Replay.

Trin 4

Indsæt Action Replay-patronen i DS-systemet, og tænd DS-systemet. Tryk på knappen "Opdater" på DS's berøringsskærm for at bringe DS til opdateringsmenuen.

Trin 5

Tilslut Action Replay til computeren via det USB-kabel, der fulgte med det. Dobbeltklik på ikonet Action Replay-program for at køre programmet.

Klik på knappen "Softwareopdatering" i øverste højre hjørne af applikationsvinduet. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på knappen "Ja" for at opdatere pc-applikationssoftwaren og firmware til Action Replay-patroner. Når bjælken "Fremskridt" fyldes helt op, er opdateringen fuldført.