Kopier Indsæt ikke at arbejde på Mac? Sådan fixer du et fast udklipsholder

Brug af kopi og indsæt er en rutinemæssig del af Macs arbejdsstrøm, så hvis pludselig stopper funktionen Kopier og Indsæt, eller udklipsholderen ser ud, kan du forestille dig, hvorfor det er irriterende.

Undgå at understrege, at de fleste problemer med ikke-funktionelle klipbrætter og kopiering og indsættelse på Mac'en kan løses med en række forholdsvis enkle fejlfindingstrin.


Disse tricks fungerer det samme på alle versioner af macOS og Mac OS X, de arbejder ved at målrette udklipsholderen og tvinge den til at genstarte. Dette løser næsten alle forekomster af et fastklip-udklipsholder eller andre problemer, hvor kopiering og indsæt ikke længere fungerer. Vi viser dig to forskellige tilgange til dette, en ved hjælp af Activity Monitor og en anden ved hjælp af kommandolinjen.

Sådan Fix Copy & Paste ikke arbejder, fast klemplade på Mac OS

En måde at tvinge udklipsholderen til at genstarte sig selv i Mac OS via Activity Monitor:

  1. Afslut fra Mac-appen (e), hvor kopiering / indsættelse ikke virker som forventet
  2. Åbn aktivitetsovervågningsprogrammet, den findes i mappen / Programmer / Hjælpeprogrammer / mappen, eller du kan trykke Kommando + mellemrum og skrive Aktivitetsovervågning for at starte den via Spotlight
  3. Skriv "pboard" i søgefeltet Aktivitetsovervågning
  4. Klik på 'pboard'-processen, og klik derefter på (X) i værktøjslinjen Aktivitetsovervågning, og klik derefter på knappen "Afbryd"
  5. Afslut aktivitetsovervågning

Åbn en Mac-app igen, hvor kopiering og indsættelse ikke fungerede som forventet, og prøv at bruge kopier og indsæt kommandoer igen, og det skal fungere som forventet.

Hvis kommandoerne ikke virker, skal du prøve at bruge menuen "Rediger", når du manuelt vælger Kopier og indsæt. Hvis den fremgangsmåde virker, foreslår det, at der foregår noget på tastaturet i stedet for udklipsholderen. Nogle gange kan det betyde, at museknapper er aktiveret, eller at en anden app er i modstrid med standard tastaturgenveje.

Hvis du af en eller anden grund ikke kopierer og indsætter, stadig ikke fungerer efter dette trick, skal du gå videre og genstarte Mac'en ved at gå også til Apple-menuen og vælge Genstart. Genstart af Mac kan ofte løse problemer som dette, herunder nogle problemer, hvor Universal Udklipsholder måske pludselig ikke reagerer som forventet, men selvfølgelig, hvis du kan afhjælpe problemet uden at genstarte Mac'en, så foretrækkes det for de fleste brugere.

Fix Fast Mac Udklipsholder via Terminal

Hvis du foretrækker at bruge Terminal til at afhjælpe problemet, skal du gøre følgende:

  1. Åbn Terminal-applikationen, der findes i / Programmer / Hjælpeprogrammer /
  2. Indtast følgende kommando nøjagtigt:
  3. killall pboard

  4. Hit Return

Dette vil opsige og genstarte poneprocessen, som er udklipsholderen til Mac OS. Hvis du er kyndig med kommandolinjen, kan du straks prøve, hvis klippebordet virker som forventet med pbcopy og pbpaste, kommandolinjeværktøjerne, der arbejder med udklipsholderen på Mac.

Igen, hvis denne tilgang ikke virker, skal du bare genstarte Mac'en.

Hvis du kender til en anden tilgang til at løse kopier og indsæt problemer i Mac OS og Mac OS X, kan du dele dem med os i kommentarerne nedenfor.