Sådan øges signalerne med RV-antenner

At holde trit med dine yndlings-tv-shows kan være en udfordring, når du nyder livet på vejen i en RV. Mange autocampere er udstyret med luft-tv-antenner eller parabolantenner, men de leverer ikke altid klar modtagelse. Hvis du har parkeret i et fjerntliggende område, er RV muligvis for langt væk fra en fjernsynssender til at hente et stærkt nok tv-signal. Høje bygninger, træer og endda nærliggende trafik kan alle blokere digital-tv og satellitsignaler. Hvis du er træt af kornede billeder eller en tom skærm på dit RV-fjernsyn, skal du tage skridt til at forbedre din antennes ydeevne.

Trin 1

Køb en digital eller satellit-tv-signalstyrke. Et af problemerne med RV-tv-modtagelse er, at parabol eller antenne muligvis ikke er korrekt justeret med tv-senderen. En signalstyrkemåler hjælper dig med at låse på det stærkeste signal, uanset hvor du parkerer din RV. Tilslut signalmåleren til RV's tv-antenne eller parabolantenne, og drej antennen, som du normalt gør. Overvåg målerens signalniveaudisplay, og lås antennen på plads, når signalet er stærkest. Gentag dette hver gang du flytter RV'en.

Trin 2

Kontroller koaksialkablet, der forbinder RV-fjernsynet med antennen eller parabolantenne. Hvis du finder rip eller floss langs kablet, skal du udskifte det. Brug højkvalitets RG-6 koaksialkabel til minimalt signaltab.

Trin 3

Udskift RV-antennen med et forforstærket tv-antennesystem. Forforstærkede antenner øger svage indkommende tv-signaler nok til at give tilfredsstillende tv-modtagelse på de fleste tilgængelige kanaler. De kræver dog en strømforsyning, så tag det i betragtning, før du installerer et system. Overvej en plug-in indendørs fjernsynssignalforstærker som et alternativ til at udskifte hele systemet.

Undgå at parkere RV i lave dale eller områder, der er screenet af forhindringer, såsom høje bygninger, høje træer eller bakker og bjerge. For at maksimere tv-signalstyrken skal du parkere på høj grund, når det er muligt.