Sådan slettes data på DS-spil

I modsætning til hjemmekonsolerne og Sonys konkurrerende bærbare PSP-spilsystem gemmer Nintendo Dual Screen (DS) ikke spildata til selve systemet. I stedet skrives spilbesparelser direkte til spilpatronen. Dette betyder, at når du ønsker at slette DS-spildata, skal du gøre det på hver patron individuelt. Dette er normalt en ret simpel proces, der er tilgængelig fra dit spils hovedmenu. Hvis dit spil ikke har mulighed for at slette data fra hovedmenuen, er der en nulstillingsindstilling for hardpatron, der fungerer med de fleste titler.

Tænd din DS med den spilpatron, du ønsker at slette data fra indsat. Når spillet er indlæst, skal du kontrollere hovedmenuen for en "Indstillingsskærm". Hvis dit spil har denne skærm, skal der være en tilgængelig mulighed for at "Slet alle spil gemte data?" Vælg denne mulighed for at slette dine spildata.

Hvis din titel ikke har mulighed for at slette spildata automatisk, skal du slukke for din DS. Fjern enhver spilpatron, der er indsat i systemet, og tænd den igen. Når du er i DS-systemets hovedmenu, skal du indsætte en patron, som du vil slette data fra. Du skal se et ikon vises, der svarer til det indsatte spil.

Klik på ikonet til din spilkassette, og tryk hurtigt på "A", "B", "Y", "X", "R" og "L" samtidigt. Dette udfører en hård nulstilling af patrondataene. Bemærk, at der er flere spiltitler, hvor denne metode ikke fungerer.

Advarsler

Sørg for, at der ikke er nogen spildata, du vil beholde, før du prøver en hård nulstilling af dit spils data. Alle data går tabt og kan ikke gendannes.