Navne på antivirussoftwareprogrammer

Alle, der har adgang til Internettet, har brug for computerbeskyttelse. Uden din egen skyld kan en virus invadere - og muligvis ødelægge - din computer. Installation af antivirussoftware på din computer, der scanner dit system for trusler og fjerner dem efter behov, er vigtigt for din pcs sundhed. Der er flere kendte, effektive og overkommelige antivirussoftwareprogrammer til rådighed.

Norton

Norton AntiVirus er blandt de bedst sælgende og velkendte antivirussoftware. Basic Norton AntiVirus 2010 er tilgængelig fra sommeren 2010. Det koster $ 39,99 for et års abonnement for en pc. Efter et år kan abonnementet fornyes. Mange desktops og laptops leveres med forudinstallerede prøveversioner af Norton AntiVirus. Dette program tilbyder grundlæggende beskyttelse mod vira, automatisk planlægning til kørsel af produktet og analyse af alle downloads til vira. Opdateringer af softwaren er tilgængelige som gratis downloads online, og applikationen fortæller dig på et øjeblik, hvor mange dage der er tilbage af dit abonnement. Ud over Norton AntiVirus tilbyder Norton mere forbedrede antivirusprodukter såsom Norton Internet Security og Norton 360. Disse produkter giver yderligere beskyttelse af dit computernetværk og avanceret identitetsbeskyttelse.

Kaspersky

Kaspersky Lab producerer antivirussoftwareprogrammer såsom Kaspersky Antivirus og Kaspersky Internet Security. Købt separat eller som en pakke har Kaspersky-software signaturopdateringer hver time, trusselsbeskyttelse, beskyttelse mod identitetstyveri og avanceret sikkerhed ved hjælp af realtidsanalyse af websteder. Kaspersky har en række forskellige prisindstillinger baseret på antallet af pc'er og år, hvor du har brug for produktet. Kaspersky Antivirus er tilgængelig for $ 59,95 i et år eller $ 89,95 i to år, der kan installeres på op til tre pc'er.

McAfee

McAfee er et firmanavn, der er kendt for mange virksomhedsejere. McAfee er populær til storstilet forretningsbrug og producerer også produkter til hjemmebrug. McAfee Total Protection er $ 59,99. Per McAfee-webstedet er 2010-versionen af ​​softwaren otte gange hurtigere end 2009-versionen. McAfee Total Protection kombinerer funktionerne i andre produkter såsom McAfee Antivirus Plus og McAfee Internet Security.