Sådan ryddes margener på skrivemaskiner

Mens skrivemaskiner engang var den nyeste måde at hurtigt sætte ord på en side, har computere for længe siden tvunget dem ud af rampelyset. Ikke desto mindre bruger nogle mennesker, der foretrækker den afprøvede og sande metode, stadig en skrivemaskine til at oprette hele dokumenter, udfylde formularer eller skrive på mindre ark som indekskort. Før du kan begynde at skrive, skal du muligvis rydde margenerne for deres gamle indstillinger.

Manuel skrivemaskiner

Tryk på venstre margenstopknap, der er placeret på den bageste, øverste venstre del af en manuel skrivemaskine, normalt lige bag eller foran en linealguide.

Skub venstre margenstopknap så langt mod venstre og slip.

Tryk på højre margenstopknap, der er placeret på den bageste, øverste venstre del af en manuel skrivemaskine, normalt lige bag eller foran en linealguide.

Skub højre margenstopknap så langt som muligt til højre, og slip den.

Elektriske skrivemaskiner

Tænd for den elektriske skrivemaskine. I modsætning til en manuel skrivemaskine kan der ikke foretages justeringer af en elektrisk skrivemaskine, når strømmen er slukket.

Tryk på "Return" for at flytte vognen til den aktuelle venstre margen. Tryk på knappen "Marginfrigivelse", og brug "Backspace" -tasten til at flytte vognen så langt til venstre som muligt. Tryk på "Mar L" for at nulstille venstre margen.

Hold mellemrumstasten nede for at flytte vognen til den aktuelle højre margen. Tryk på knappen "Marginfrigivelse". Brug mellemrumstasten til at flytte vognen så langt som muligt til højre. Tryk på "Mar R" for at nulstille højre margen.