Sådan ødelægges brugt billedfilm fra faxmaskiner

Modtager du fortrolige oplysninger pr. Fax? Det kan være en god idé at ødelægge den brugte billedfilm fra din faxmaskine. Dette vigtige trin hjælper med at sikre dit privatliv. Hvorfor? Indholdet af enhver modtaget fax forbliver på filmen, medmindre faxfilmen ødelægges. Enhver, der er interesseret i dine fortrolige forhold, kan hente filmen fra faxen eller i papirkurven. Tyven kan læse alle oplysninger, der sendes til dig via faxmaskinen.

Hver metode til at ødelægge faxfilm har nogle ulemper. Se nærmere på dine muligheder.

Makulering. Som med papirdokumenter kan du køre din faxfilm gennem en papirklippere. Dette vil gøre oplysningerne ulæselige. Film har dog en tendens til at sidde fast i papirkvernen.

Mikrobølgeovn. En kort burst i en mikrobølgeovn vil ødelægge de oplysninger, der er afbildet på faxfilm. Desværre smelter de materialer, der fremstiller filmen, og kan frigive skadelige dampe. Der kan også opstå stærke lugte. Mikrobølgeeffektniveauer varierer, så du bliver nødt til at eksperimentere med strømindstillinger og tider. Pas på at undgå forbrændinger, når du fjerner den mikrobølgede film.

Forbrænding. Hvis din arbejdsplads har en ovn eller en stor ovn, kan denne mulighed fungere godt. Husk, at der kan opstå dampe fra processen, så sørg for, at ilden er i et godt ventileret område. Det kan være en god idé at kontrollere, at dit personale på arbejdspladsen giver dig mulighed for at ødelægge brugt faxfilm med ild.

Kogende. Hvis din arbejdsplads har en komfur, skal du placere filmen i en overdækket gryde og koge i 5 til 10 minutter for at ødelægge alt indhold. Hold gryden tildækket for at reducere risikoen for dampe. Kog kun film i et godt ventileret område. Husk, at ødelæggelse af brugt faxfilm vil ødelægge puljen til ethvert andet formål.

Professionelle tjenester. Mange dokumentdestruktionsfirmaer accepterer også brugt film til destruktion. Ud over at sammenligne priser skal du sørge for at være fortrolig med sikkerhedsarrangementer hos firmaet, og at kun få mennesker kan se eller håndtere dine fortrolige materialer.

Tips

Almindelige tricks til fjernelse af oplysninger fra faxmaskiner inkluderer: 1) Fjernelse af brugt faxfilm fra maskinen og erstatning af en ny rulle
2) Ring til et firma og tilbyder at købe gammel film og genbruge den 3) Søgning efter skraldespande efter gammel film

Opbevaring af faxmaskiner, der håndterer fortroligt materiale i sikre områder, begrænser adgangen til passende personer og omgående ødelægger gammel film kan reducere de fleste af disse risici.