Sådan flyttes en hjemmekatalog til en anden placering på en Mac

Ændring af placeringen af ​​dit hjemmekatalog er ret nemt i Mac OS X, og det kan være ønskeligt i en række situationer at gemme en hjemmemappe andetsteds på en Mac eller endda på et andet drev. Dette er gyldigt og fungerer det samme i alle versioner af OS X.

Selv om det ikke er særlig svært at flytte en hjemmemappe er noget avanceret og derfor ikke bør forsøges af brugere, der ikke er sikre på, hvad eller hvorfor de gør det.

Sørg altid for at sikkerhedskopiere din Mac, før du foretager ændringer som denne.

Flyt en brugers hjemmeoversigt til en ny placering i OS X

  1. Lav en sikkerhedskopi med Time Machine på Mac'en, før du forsøger noget af dette, så sørg for, at du er logget ind på en administratorkonto
  2. Start systemindstillinger fra Apple-menuen til OS X
  3. Klik på 'Konti', og klik derefter på låseikonet for at kunne foretage ændringer i brugerkonti
  4. Højreklik eller kontrol-klik på din primære brugerkonto, og vælg 'Avancerede indstillinger'
    ( Vigtigt Bemærk: Hvis du ikke ved hvad du laver, må du ikke røre rundt i denne skærm!)
  5. Naviger ned til 'Hjemmekatalog' og se din standardsti som / bruger / David eller hvad som helst
  6. Klik på 'Vælg' og naviger til den placering, du vil indstille som den nye hjemmekatalogvej
  7. Klik på 'OK', og du er færdig, kontoen er blevet flyttet

Det er her, du vil gøre ændringen i OS X Yosemite:

I tidligere versioner af OS X kan det se lidt anderledes ud, men funktionen er identisk:

Nu som jeg nævnte før, hvis du ikke har en tvingende grund til at ændre placeringen af ​​din hjemmekatalog til et andet sted, gør det ikke! Du kan virkelig røre ting op.

På samme måde kan du også flytte iTunes-biblioteker (selv til en anden harddisk), flytte iPhoto-biblioteker og næsten alt andet, selvom denne metode er altomfattende, fordi alt i brugerbiblioteket også bevæger sig med det (iTunes, iPhoto, etc)

Så hvorfor vil du gerne gøre det da? Nå er der forskellige grunde til, at du vil flytte dit hjemmekatalog til et andet sted, her er et par:

* OS X Daglig læser Kemmon tilbyder sine grunde og gode råd i kommentarerne:

"Flytning af hjemmapper er en fantastisk måde at etablere diskkvoter på en fælles maskine på. Jeg har fire børn, der deler en Mac, så drevet har 5 partitioner: One til OS, og 1 for hvert barn. Deres hjemmemapper er på deres egen partition, hvilket sætter en hård grænse for, hvor meget diskplads de kan hogge, og OS-partitionen er frosset med ARDs Deep Freeze. Tilladelser holder hver partition privat form de andre. 4 børn, der deler en Mac og intet vedligeholdsproblemer i over 3 år! Og hvis jeg nogensinde vil gøre en ren installation af operativsystemet, kan jeg formatere OS-partitionen igen uden at røre ved nogen hjemmemappe. "

* Du har et mindre Solid State boot-drev, og du vil spare diskplads, så du flytter dit hjemmekatalog til en anden drevkilde (det er tydeligvis ikke praktisk på en Mac med kun en intern harddisk). Hvis du overvejer at gøre dette, er der nogle yderligere skridt at tage for at være sikker på, at alt er fejlfrit, når du ændrer din adresseliste.