Sådan finder du tv-satellitplaceringer

Tuning af en parabol er nøglen til at sikre, at du har et stærkt signal. Nogle satellitkunder kæmper med at miste signal under dårligt vejr eller endda efter et stærkt vindstød. Hvis du har en stærk lås på tv-satellitplaceringer, er du mere tilbøjelig til at nyde et stærkt signal, der er mindre tilbøjeligt til at falme væk under dårligt vejr. For at udføre en ordentlig indstilling af parabolantenne har du brug for de koordinater, du får af satellitproducenten.

Trin 1

Tryk på "Menu" på din satellitfjernbetjening for at få adgang til "Hovedmenu" til din satellitprogrammering.

Trin 2

Klik på "Systemopsætning".

Trin 3

Brug pilene "Op" og "Ned" til at fremhæve "Installation".

Trin 4

Vælg "Point Dish" fra satellitmenuen.

Trin 5

Indtast dit postnummer på det relevante sted på venstre side af skærmen. Brug talknapperne på fjernbetjeningen til at indtaste dit postnummer. Dette er postnummeret, hvor parabolantennen og modtageren er, ikke postnummeret, hvor satellitdistributøren er.

Trin 6

Pil over til højre ved hjælp af piletasten "Højre" og vælg "Udført".

Trin 7

Se på skærmen for de koordinater, du har brug for til tuning af parabolantenne. Vær opmærksom på alle de tre koordinater, der er angivet: azimut, højde og skævhed. Disse koordinater er hvad du har brug for for at finde tv-satellitplaceringer.

Trin 8

Peg et kompas med tal mod den sydlige himmel for at finde den retning, din parabol skal pege, kaldet azimut. Juster parabolantennen fra side til side, indtil parabolarmen, også kendt som LNB, peger direkte på azimutkoordinaten, som du kan se ved hjælp af et kompas med tal.

Trin 9

Vip parabolantenne op og ned for at finde højden. Tallene på stangen bag parabolantennen angiver antallet af grader, din satellithøjde er. Juster din parabol, så pilen peger på det passende antal grader for at indstille højden.

Trin 10

Brug numre på siden af ​​parabolantenne som reference, når du indstiller skævheden. Drej parabolantennen rundt, drej den som om du ville med et rat, indtil pilen peger på nummeret på den skævhed, du fik.

Stram alle boltene på din parabolantenne for at holde den position.